یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۹
۳۹ |
۹

۱۵ سال قبل در چنین روزی (۱۲ بهمن ۱۳۸۹)

خبرورزشی‌گردی| علی دایی: یک دلال را مربی تیم ملی کردند/ حرف‌های افشین قطبی دروغ بود/ اخراج این آقا یکی از بهترین تصمیمات من بود

علی دایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی دایی، سرمربی اسبق پرسپولیس و تیم ملی ۱۵ سال قبل تاکید داشت در دوره افشین قطبی یک دلال را روی نیمکت تیم ملی نشانده بودند.

تیم ملی فوتبال کشورمان با شکست مقابل کره جنوبی در مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های ۲۰۱۱ از رسیدن به جمع ۴ تیم پایانی این عرصه باز ماند.

در همین راستا علی دایی ۱۲ بهمن ۱۳۸۹ طی مصاحبه‌ای پیرامون ناکامی تیم ملی حرف‌های بسیار مهمی بر زبان آورد:

  • ما در مرحله گروهی کار خاصی انجام ندادیم و کار تاکتیکی نکردیم. البته افشین قطبی، سرمربی وقت تیم ملی قبل از شروع مسابقات مدعی شده بود گروه ایران {شامل عراق، کره شمالی و امارات} گروه مرگ است ولی به نظرم اصلا این‌طوری نبود.
  • اگرچه ایران با سه پیروزی به مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های ۲۰۱۱ صعود کرد ولی این بردها روی غیرت بازیکنانش به دست آمد و کار تاکتیکی ندیدیم.
  • نمایش ایران برابر کره جنوبی در یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های ۲۰۱۱ بدترین بازی تاریخ فوتبال ایران بود.
  • اگر در مورد مدیریت فوتبال ایران حرف بزنم، محرومم می‌کنند. خدا را شکر آن‌قدر مدیران خوب داریم که کار می‌کنند و امثال من در این فوتبال جایگاهی نداریم.
  • افشین قطبی مرتب در مورد فتح جام ملت‌های آسیا حرف می‌زد ولی به نظرم تمام صحبت‌هایش دروغ بود. او فردی را به عنوان مربی در تیم ملی استخدام کرده بود که قبلا به عنوان یک مدیر برنامه (دلال) شناخته می‌شد.
  • شما بروید و از مازیار زارع بپرسید که وقتی در امارات بازی می‌کرد، چه شرط‌هایی از طرف افشین قطبی برای او گذاشته شده بود و چه درخواست‌هایی از او داشتند!
  • افشین قطبی وقتی از پرسپولیس جدا شد و بدون تیم ماند، مصاحبه در تلویزیون بی‌بی‌سی انجام داد و بعد از آن دوباره به فوتبال ایران برگشت. او به چیزی که می‌خواست، رسید و به نظرم گناهی هم ندارد بلکه ایراد اصلی به سیستم فوتبال ما باز می‌گردد.
  • شیث رضایی در اردوی دبی به چند خانواده ایرانی توهین کرد و من هم اخراجش کردم. به نظرم اخراج این آقا یکی از بهترین تصمیمات زندگی‌ام بود.

بیشتر بخوانید: برانکو: هیچ فوتبالیستی قابل مقایسه با علی دایی نیست/ تصمیم کیروش به صلاح ایران است

خبرورزشی‌گردی| علی دایی: یک دلال را مربی تیم ملی کردند/ حرف‌های افشین قطبی دروغ بود/ اخراج این آقا یکی از بهترین تصمیمات من بود

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۵
  • در صف بررسی: ۲
  • غیرقابل‌انتشار: ۲۲
  • ف IR ۰۷:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    نگاه کن دیگ به دیگ میگه روت سیاه
  • ناشناس IR ۰۹:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    تو خودت سر دسته همه دلال هایی
  • بی نشان IR ۱۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    آقای دایی ، لابد باخت به عربستان اونم در استادیوم آزادی و جلوی چشم صدهزار تماشاچی ایرانی بهترین باخت تیم ملی بود اونم با مربیگری جنابعالی!
  • کریمی IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    متاسفانه برخورده های غیر حرفه‌ای علی آقا او را اردل مردمان جدا کرده نگاه به تعدادی جوان احساسی نکنید حیف است شخصیت ها مملکت ما ساده بدون ارزش خرج اهداف دیگران شوند
  • رضی IR ۱۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    اقای‌ دایی‌ همان‌ دلال‌ تیم‌ ملی‌ رابجام‌ جهانی‌ برده‌ توهم‌ چندسال‌ مربی‌ بودی‌ تیم‌ ایران‌ تواسیا‌ ازچهارم‌ بالاتر‌ نیامد
  • تاج کبیر IR ۱۳:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    با اینکه استقلالی هستم،ولی جای دایی تو مدیریت ورزش کشور خیلی خالیه،دقیقا درست میگه،اون بازی جام ملتها با کره،یکی از ضعیفترین بازیها بود،تمام،بازی کره سوار بازی بود،ایران با قطبی خیلی خیلی ترسو بود
  • بهروز IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    فوتبال یعنی برد و باخت . منتهی چون مدیران فوتبال ما ماشالله خیلی لایق و کاربلد بوده اند و فساد هم تو فوتبال ما اصلا نبوده .... باخت ها ی ما خیلی بیشتر بوده اما به هر صورت علی آقا دایی الگوی منحصر به فرد برای جوانان ما است و جایگاهش در قلب اکثر مردم بی بدیل است .
  • محمد رضا ... IR ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    گروه. آسان بود بای. تیم درست و حسابی هم بازی تدارکاتی نداشتیم روسیه بود که باختیم. تیم باید مثل ژاپن باشد که تدارکاتی با برزیل و....
  • سام IR ۲۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    علی دایی سرتا پا ایراده از بقیه ایراد میگیره
  • شهروند IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    آقای علی دایی شخصیت مردمی دارد.
  • اربابت IR ۲۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    از علی دایی مربی در نمیاد.... چون احساسی برخورد میکنه
  • محمد IR ۲۲:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
    علی دایی ازبهترین شخصیتهای ایران است هرکسی باهاش دشمنه بخاطر سیاست هست نه ورزش
  • میثم IR ۰۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
    خودت دلال نیستی؟
  • حسین IR ۰۹:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
    علی دایی اقیانوسی از مردانگی ❤️💓🌺
  • ناشناس IR ۱۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۴
    قلعه نویی یه عمرله له سرمربی تیم ملی میزد تا بالاخره بهش رسید آرزوبرجوانان عیب نیست

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

پربحث‌های هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها