یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۷
۰ |
۰

یک دهه قبل در چنین روزی (۱۲ بهمن ۱۳۹۴)

۱۰ سال گذشت| بعضی از مسئولان نمی‌خواهند تیم ملی به جام جهانی برود

۱۰ سال گذشت| بعضی از مسئولان نمی‌خواهند تیم ملی به جام جهانی برود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عکس جلد روزنامه خبرورزشی در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ را ملاحظه می‌کنید.

علیرضا حقیقی، سنگربان اسبق تیم ملی ۱۰ سال قبل قاطعانه می‌گفت برخی از مسئولان ورزش کشورمان نمی‌خواهند تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی ۲۰۱۸ راه پیدا کند.

حضور علیرضا حقیقی در ترکیب ثابت تیم ملی ایران هنگام برگزاری جام جهانی ۲۰۱۴ یکی از عجیب‌ترین اتفاقاتی بود که در دهه ۹۰ شمسی به وقوع پیوست چون به جرات می‌توان گفت تا یک سال مانده به آغاز این مسابقات حتی خود حقیقی هم نمی‌توانست چنین تصوری داشته باشد. حقیقی طی یک گفت‌وگوی اختصاصی با ما که ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ به تیتر اول خبرورزشی تبدیل شد، با انتقاد از روند آماده‌سازی تیم ملی گفت:

بعضی از مسئولان ورزش کشورمان طوری بی‌تفاوت هستند که انگار نمی‌خواهند تیم ملی به جام جهانی ۲۰۱۸ راه پیدا کند. این تیم برای تکمیل روند آماده‌سازی خود نیازمند یک حمایت همه‌جانبه است اما چنین فضایی را حداقل در حال حاضر نمی‌بینیم.

انتقادات حقیقی در واقع همان حرف‌هایی بود که کارلوس کیروش هم بارها بر زبان آورد و از روند آماده‌سازی انتقاد کرده بود. البته تیم ایران در نهایت به جام جهانی ۲۰۱۸ رسید ولی علیرضا حقیقی در جمع مسافران روسیه قرار نگرفت.

بیشتر بخوانید: فرهاد مجیدی: تهمت بی‌تعصبی به من قشنگ نبود/ فتح‌الله‌زاده گفت آدم مدیرعامل قبلی هستی و توی کار استقلال می‌گذاری!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

پربحث‌های هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها