دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
۰ |
۲

مطهری: آرزو دارم همیشه عدالت در فوتبال اجرا شود/ صحنه‌ای اتفاق افتاد که به نظر من پنالتی بود

مطهری: آرزو دارم همیشه عدالت در فوتبال اجرا شود/ صحنه‌ای اتفاق افتاد که به نظر من پنالتی بود
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حمید مطهری، سرمربی فولاد خوزستان پس از تساوی تیمش برابر خیبر گفت: چند هفته است که تیم نشان داده توانایی بازگشت به بازی را دارد و این موضوع ارزشمند است.

سرمربی فولاد در نشست خبری پس از دیدار تیمش برابر خیبر اظهار داشت: واقعاً دوست نداشتم درباره داوری صحبت کنم اما بازی در شرایطی که نتیجه یک – یک بود، صحنه‌ای اتفاق افتاد که به نظر من پنالتی بود. توپ ابتدا به بدن بازیکن خیبر برخورد کرد اما دست او در وضعیت طبیعی قرار نداشت. به نظرم اگر آن پنالتی اعلام می‌شد، جریان مسابقه کاملاً تغییر می‌کرد. از نتیجه راضی نیستم، چون اگر آن گل به ثمر می‌رسید شاید می‌توانستیم به گل‌های بعدی هم برسیم. البته این صحبت‌ها به معنای زیر سؤال بردن تیم خیبر نیست؛ من فقط درباره شرایط تیم خودم و تأثیر این صحنه در روند بازی حرف می‌زنم.

حمید مطهری خاطرنشان کرد: در بدنه بازی، بعضی اتفاقات ناگهانی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. با این حال از تلاش بازیکنانم کاملاً راضی‌ام. چند هفته است که تیم نشان داده توانایی بازگشت به بازی را دارد و این موضوع ارزشمند است.

سرمربی فولاد درباره جایگاه تیمش در جدول گفت: کاملاً موافقم که جایگاه فولاد اینجای جدول نیست اما باید دید تیم از ابتدای فصل چه مسیری را طی کرده است. اتفاقات مدیریتی و مسائل مختلفی در باشگاه وجود داشته که نمی‌خواهم وارد جزئیات شوم. یک تیم برای رسیدن به جایگاه مناسب، نیاز دارد همه ارکان باشگاه وظایف خود را به‌درستی انجام دهند. این موضوع فقط در حیطه کادر فنی نیست.

مطهری ادامه داد: با حضور گرشاسبی بسیاری از مسائل در حال حل شدن است و امیدوارم شرایط هر روز بهتر شود. در شش هفته اخیر سه برد و سه مساوی داشته‌ایم. در سه بازی اخیر هفت گل زده‌ایم، در حالی که پیش از آن در ۱۵ هفته گل‌های کمی به ثمر رسانده بودیم. این نشان می‌دهد تیم در مسیر پیشرفت قرار دارد و می‌توانیم روزهای خوبی را برای باشگاه و هواداران رقم بزنیم.

وی درباره شرایط مسابقه در خرم‌آباد نیز گفت: بازی در زمین خیبر همیشه سخت است. نوع زمین بسیار نرم و گِلی بود و فوتبال روی زمین را دشوار می‌کرد. نیمه اول نتوانستیم بازی مالکانه مدنظرمان را اجرا کنیم اما در نیمه دوم بهتر شدیم. به بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم؛ برای دومین بار در این سه هفته بازی را برگرداندیم و این نشان‌دهنده روحیه و ذهنیت برنده تیم است.

مطهری همچنین با تمجید از حریف بیان کرد: به بازیکنان، کادر فنی و هواداران خیبر تبریک می‌گویم. هواداران این تیم واقعاً تأثیرگذارند و حضورشان شرایط را برای حریف سخت می‌کند.

وی با اشاره به داوری، افزود: داوران برای ما قابل احترامند و اگر اعتراضی بوده، عذرخواهی می‌کنم. اما انتظار داریم با آموزش بهتر، اشتباهات کمتر شود. راه‌حل، محروم کردن افراد به خاطر صحبت درباره داوری نیست، بلکه باید کیفیت داوری را بالا برد. امروز قضاوت شرایط خوبی نداشت، هرچند آقای ناظمی داور باتجربه و محترمی است.

سرمربی فولاد تأکید کرد: آرزو دارم همیشه عدالت در فوتبال اجرا شود و هر تیمی که شایسته پیروزی است، با سوت‌های درست به حقش برسد.

بیشتر بخوانید: VAR بازی خیبر و فولاد را به تساوی کشاند/ تقسیم امتیازها با تایید گل دقیقه ۹۵

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

پربحث‌های هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها