طبق برنامهریزی کنفدراسیون، استقلال و الحسین اردن دیدار رفت خود در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ را روز ۲۱ بهمن در دبی برگزار خواهند کرد.
در همین راستا مدیران باشگاه الحسین خواهان آن شده بودند تا بازی جمعه ۱۷ بهمن این تیم مقابل شباب الاردن در هفته چهاردهم لیگ حرفهای این کشور دو هفته به تعویق بیفتد اما اردنیها صبح سهشنبه به باشگاه الحسین اعلام کردند با توجه به برنامهریزی فشرده جهت پایان رقابتهای لیگ برتر و آماده سازی تیم ملی جهت حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ امکان پذیرش درخواست آنها وجود ندارد و طبق برنامه قبلی باید جمعه ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران برابر شباب الاردن قرار بگیرند.
الحسین که دوشنبه شب در جدالی بسیار حساس مقابل الرمثا به نتیجه مساوی بدون گل رسید، هم اکنون با ۲۸ امتیاز در رتبه سوم لیگ برتر اردن قرار دارد و اگر آخرین درخواست آنها مبنی بر لغو بازی جمعه مورد موافقت قرار نگیرد، چارهای ندارند جز اینکه مسابقه فوق را انجام بدهند و احتمالاً صبح یکشنبه ۱۹ بهمن از امان به سوی دبی پرواز کنند.
بیشتر بخوانید: وعده پزشکان استقلال به ساپینتو؛ روزبه چشمی را میرسانیم


