چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
۰ |
۰

بمب نقل‌وانتقالات؛ رونالدو در کنار مسی؟ این کار فقط از دیوید بکام برمی‌آید

کریستیانو رونالدو و دیوید بکام
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کریستیانو رونالدو در پی اختلاف با النصر ممکن است راهی اینترمیامی شود؛ انتقالی که در صورت تحقق، می‌تواند رویای هم‌تیمی شدن او با لیونل مسی را به واقعیت نزدیک کند.

کریستیانو رونالدو در هفته‌های اخیر وارد اختلافی جدی با باشگاه النصر عربستان شده است. با وجود باقی ماندن حدود ۱۸ ماه از قرارداد او، گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی این فوق‌ستاره پرتغالی و انتقال احتمالی‌اش به لیگ فوتبال آمریکا (MLS) شدت گرفته است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که رونالدو نسبت به میزان حمایت مالی باشگاه النصر رضایت ندارد؛ به‌ویژه در شرایطی که برخی رقبای این تیم از سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌تری، به‌خصوص از سوی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان، برخوردار شده‌اند. غیبت قابل‌توجه رونالدو از فهرست النصر در دیدار اخیر مقابل الریاض نیز به این شایعات دامن زده است.

در همین راستا، رابرت ارنشاو، مهاجم سابق لیگ MLS، معتقد است یکی از سناریوهای جذاب می‌تواند انتقال رونالدو به اینترمیامی باشد؛ باشگاهی که دیوید بکام یکی از مالکان آن است. انتقالی که در صورت تحقق، می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری زوج تاریخی رونالدو و لیونل مسی در یک تیم شود.

ارنشاو در گفت‌وگو با وب‌سایت GOAL اظهار داشت: «اگر قرار باشد چنین اتفاقی رخ دهد، اینترمیامی محتمل‌ترین گزینه است. هرچند شخصاً فکر نمی‌کنم این اتفاق هرگز عملی شود. هواداران فوتبال در سراسر جهان دوست دارند پیش از بازنشستگی این دو اسطوره، آن‌ها را در یک تیم ببینند، اما اگر کسی بتواند این رویا را محقق کند، دیوید بکام است.»

او در ادامه افزود: «رونالدو و مسی هر دو چهره‌هایی مسلط و تأثیرگذار هستند و هر تیمی که در آن بازی کنند، عملاً حول محور آن‌ها شکل می‌گیرد. به همین دلیل هم‌تیمی شدن‌شان در باشگاهی که هویت آن با یکی از این دو گره خورده باشد، بسیار دشوار است. شاید تنها راه تحقق چنین اتفاقی، حضور آن‌ها در تیمی کاملاً بی‌طرف باشد که هیچ‌کدام پیش از این در آن بازی نکرده‌اند.»

لیونل مسی در سال ۲۰۲۳ پس از جدایی از پاری‌سن‌ژرمن به اینترمیامی پیوست و از آن زمان تاکنون در ۸۸ مسابقه برای این تیم به میدان رفته و ۷۷ گل به ثمر رسانده است. او نقش مهمی در قهرمانی اینترمیامی در MLS ایفا کرد و به همراه این تیم، جام‌های ساپورترز شیلد و لیگ کاپ را نیز به دست آورد.

بیشتر بخوانید: پول زیاد خوشحالی نیاورد؛ کام رونالدو با ۶۰۰میلیون پوند هم تلخ شد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

پربحث‌های هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها