چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۶
۰ |
۲

با چه کسی برای انتخاب مدیرعامل جدید استقلال مخفیانه مشورت می‌شود؟  

علی تاجرنیا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هلدینگ خلیج فارس برای انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه استقلال فقط با یک نفر از درون این مجموعه مشاوره می‌کند.

به نظر می‌رسد روند انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه استقلال روزهای پایانی خود را طی می‌کند و اگر حرف‌های علی تاجرنیا را ملاک قرار بدهیم، فرد مورد نظر به احتمال زیاد حداکثر تا اواخر هفته آینده معرفی خواهد شد.  

در مورد انتخاب مدیرعامل همانطور که از قبل نوشته بودیم، همه چیز تا حد بسیار زیادی در اختیار هلدینگ خلیج فارس قرار دارد و رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال نیز با صراحت بر این نکته مهره تایید زد. حالا خبرهای رسیده حکایت از آن دارد که هلدینگ برای انتخاب فرد مورد نظر با مجموعه مدیران کنونی باشگاه استقلال مشاوره نمی‌کند بلکه فقط از علی تاجرنیا به عنوان ریاست هیات مدیره در این مورد مشورت خواهد گرفت و سایر اعضای هیات مدیره به احتمال بسیار زیاد پیرامون این ماجرا مورد مشاوره رسمی قرار نخواهند گرفت.

البته این موضوع، چیز عجیب و ناراحت کننده‌ای برای مدیران ارشد استقلال نیست چون از روزی که سمت‌های مذکور را احراز کردند، قاعده کار را می‌دانستند و با علم به اینکه مدیرعامل صرفاً توسط هلدینگ خلیج فارس انتخاب می‌شود، مسئولیت پذیرفتند. 

چند روز قبل شایعه شده بود که علی نظری جویباری مدیرعامل سابق باشگاه استقلال دوباره این سمت را احراز خواهد کرد ولی مدیران ارشد هلدینگ خلیج فارس حاضر به تایید یا تکذیب این شایعه نشدند.  
بیشتر بخوانید: خرید جدید استقلال در آسیا هم بازی می‌کند!؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

پربحث‌های هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها