شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۹
۰ |
۰

۱۶ سال قبل در چنین روزی (۱۸ بهمن ۱۳۸۸)

خبرورزشی‌گردی| آشتیانی: پیشنهاد رشوه به داور را افشا می‌کنم/ در استقلال بچه آوازخوان نداریم

امیر رضا واعظی آشتیانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امیررضا واعظی آشتیانی، مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال ۱۶ سال قبل مدعی پیشنهادی برای رشوه دادن به یک داور برای پیروز شدن استقلال در لیگ قهرمانان آسیا شد.

استقلال چهاردهم بهمن ۱۳۸۸ دربی پایتخت را با نتیجه ۲ بر یک به پرسپولیس واگذار کرد تا سر و صدای زیادی راه بیفتد و انتقادات فراوانی هم از مدیریت باشگاه صورت بگیرد.

در همین رابطه امیررضا واعظی آشتیانی، مدیرعامل وقت باشگاه استقلال ۱۸ بهمن ۱۳۸۸ مصاحبه‌ای جنجالی انجام داد و دست به افشاگری بزرگی زد. بد نیست چکیده آن را به اتفاق هم دوباره مرور کنیم:

  • باخت جزئی از فوتبال است و ما هم جنبه آن را داریم. البته از هوادارانمان می‌خواهم انصاف داشته باشند و بگویند آیا استقلال واقعا بد بازی کرد و مستحق شکست بود؟ از ناکامی استقلال ناراحتم و شرمندگی آن برای من ماند.
  • اصلا اهل جرزنی نیستیم ولی در مورد داور بازی شبهاتی وجود داشت به همین خاطر یک نامه محرمانه برای فدراسیون ارسال کردم (قضاوت دربی بهمن ۸۸ بر عهده سعید مظفری‌زاده بود)
  • در فصل قبلی لیگ قهرمانان آسیا (منظور واعظی آشتیانی فصل ۲۰۰۹ بود که استقلال در مرحله گروهی حذف شد)، قبل از یکی از دیدارهای استقلال به من پیشنهاد دادند به داور این مسابقه رشوه بدهیم تا بازی را برای استقلال در بیاورد و پیروز شویم! البته قاطعانه آن را رد کردم و خودتان هم دیدید که در نهایت استقلال مسابقاتش را نبرد و حذف شد اما این موضوع را به مراجع قانونی توضیح می‌دهم تا آن‌هایی که قیافه حق به‌جانب می‌گیرند و خودشان را موجه نشان می‌دهند، برای مردم شناسایی شوند.
  • فرهاد مجیدی سالم زندگی می‌کند و سنش هم آن‌قدر زیاد نیست که احتیاجی به دوپینگ داشته باشد. یک بازیکن ۳۲ ساله که زندگی درستی دارد. ما هیچ مشکلی با تداوم تست دوپینگ از فرهاد نداریم و صراحتا اعلام می‌کنیم آقایان می‌توانند از همه بازیکنان استقلال آزمایش دوپینگ بگیرند چون به خودمان مطمئن هستیم ولی برایم جای تعجب دارد که چرا افراد مشکل‌دار را رها کرده‌اند و به نفرات سالمی همچون فرهاد مجیدی چسبیده‌اند!
  • رضا عنایتی متاسفانه مباحثی را مطرح کرده که بی‌فایده است. من در استقلال بچه ۱۸ ساله آوازخوان نمی‌شناسم و حتما کسانی که به قهوه خانه می‌روند، چنین افرادی را بهتر می‌شناسند اما ما در استقلال بچه آوازخوان نداریم.

بیشتر بخوانید: بازیگر استقلالی: کیروش را عجیب دوست دارم؛ از رفتنش بیش‌تر از آن باخت عجیب تیم ملی ناراحت شدم!

خبرورزشی‌گردی| آشتیانی: پیشنهاد رشوه به داور را افشا می‌کنم/ در استقلال بچه آوازخوان نداریم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها