چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
۲۶ |
۹

شاهین بیانی: از همین حالا به فکر جانشین برای ساپینتو باشید

ساپینتو هر چقدر زودتر برود، به نفع استقلال است/ میثاقی به فکر تسویه حساب شخصی با ما بود

شاهین بیانی
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

شاهین بیانی کاپیتان اسبق استقلال تعارف را کنار گذاشت و با صراحت عنوان کرد ریکاردو ساپینتو هر چقدر زودتر برکنار شود، به نفع این تیم خواهد بود.  

استقلال بازی رفت خود در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ را واگذار کرد و حالا برای جدال برگشت در خانه الحسین اردن قطعاً شرایط به مراتب دشوارتری را پیش روی خود خواهد داشت.  در چنین شرایطی شاهین بیانی کاپیتان اسبق آبی پوشان که با این تیم سابقه قهرمانی در آسیا را نیز دارد، مصاحبه‌ای کاملاً بی‌پرده با خبرورزشی انجام داد و با صراحت گفت بهتر است مدیران باشگاه به فکر انتخاب جانشین برای ریکاردو ساپینتو باشند.

از شکست استقلال مقابل الحسین اردن شروع کنیم.

اتفاق بسیار تلخی بود و با صراحت به شما می‌گویم اگر قرار است این شکلی فوتبال بازی کنیم، بهتر است اصلاً به آسیا نرویم و تمام قدرت خودمان را معطوف به رقابت‌های داخلی کنیم. باور کنید از سر احساس حرف نمی‌زنم و موضوع کاملاً فوتبالی است. وقتی استقلال برابر الحسین اردن که حتی یک تیم درجه دوم در فوتبال آسیا نیز محسوب نمی‌شود، شکست می‌خورد قطعاً برابر مدعیان قهرمانی دردسر بیشتری خواهد داشت و در چنین شرایطی بهتر است به جای اینکه میلیاردها تومان برای سفرهای آسیایی هزینه کنیم، از این مسابقات انصراف بدهیم و پول آن را به آکادمی باشگاه واگذار کنیم تا برایمان بازیکن سازی کند. اینهمه پول خرج می‌کنیم تا برویم و به حریف اردنی ببازیم؟

البته بعضی از طرفداران استقلال معتقدند مطرح شدن بحث قراردادها و ارقام غیر شفاف در شب بازی تمرکز نفرات را بر هم زد.

این ماجرا دو بخش دارد. در رابطه با مسائل فنی باید با مردم صادق باشیم و واقعیت را بگوییم. در برنامه فوتبال برتر اصلاً نکته فنی مطرح نشد که بگوییم تمرکز ریکاردو ساپینتو و شاگردانش را بهم زد پس باخت آنها ربطی به این برنامه نداشت. استقلال مشکلات خاص خود را داشت و هواداران هم کاملاً متوجه شدند که معضلات فنی دارد. باور کنید هواداران استقلال بهتر از اعضای کادر فنی این تیم فوتبال را می‌فهمند و به خوبی می‌دانند مشکلات کجاست و چه سرمنشایی دارد.  
در باب حاشیه‌ای و امور مرتبط با قراردادها اگر منصفانه نگاه کنیم، غیر از یاسر آسانی، رستم آشورماتوف و منیر الحدادی، هیچ بازیکن خارجی دیگر استقلال در این فصل به درد تیم نخورده و ما با جذب کردن آنها فقط پولمان را دور ریختیم ولی نمی‌توانیم از کنار شیطنت آقای میثاقی در برنامه فوتبال برتر به راحتی عبور کنیم چون تعلقات رنگی او کاملاً مشخص بوده و عیان بود که مشغول تسویه حساب با استقلال است. او دقیقاً قبل از دربی هم ماجرای پنالتی گرفتن آنتونیو آدان را راه انداخت تا این دروازه‌بان که به نظرم اصلاً در حد استقلال نیست، شانس بیشتری برای حضور مقابل پرسپولیس داشته باشد.  

اگر استقلال بازی برگشت نتواند نتیجه بگیرد و از گردونه رقابت‌های آسیایی حذف شود به نظرتان تکلیف نیمکت این تیم چه خواهد شد؟

من با صراحت می‌گویم از همین حالا باید به فکر انتخاب جانشین برای ریکاردوساپینتو باشیم و به صورت محرمانه با فرد مد نظرمان صحبت کنیم چون چنین چیزی در فوتبال جهان کاملاً مرسوم است. ما که نمی‌توانیم دست روی دست بگذاریم تا ببینیم استقلال توسط ریکارد وساپینتو همچنان پرفراز و نشیب ظاهر شود. تکلیف مسابقات آسیایی که مشخص است و در رقابت‌های لیگ هم تیمی قهرمان می‌شود که بتواند جدال مقابل سایر مدعیان قهرمانی را ببرد و بازی‌های ۶ امتیازی را به نفع خود تمام کند ولی استقلال در این عرصه نیز چندان موفق ظاهر نشده است. شما ببینید تیم ما به چه راحتی امتیاز از دست می‌دهد و حتی مسائل بسیار پیش پا افتاده وسط آقای ساپینتو حل نمی‌شود.  

چه مسائلی؟

همین قضیه عارف آقاسی. مگر می‌شود این نکته ساده از ابتدای فصل تا الان به یکی از مشکلات تیم تبدیل شود؟ من در پست دفاع میانی بازی کرده‌ام و تجربه‌ام به عنوان بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی می‌گوید اگر عارف در کنار رستم قرار بگیرد، بهترین زوج دفاع میانی در لیگ برتر ایران تشکیل خواهد شد ولی نمی‌دانم چرا ریکاردو ساپینتو اصلاً سراغ این نکته نمی‌رود؟ برایم عجیب است که چرا آقای تاجرنیا نیز نسبت به این ماجرا ورود نمی‌کند چون استقلال پول گزافی هزینه کرده و باید از بازیکناش استفاده کند. خیلی رک به شما بگویم ریکاردو ساپینتو هر چقدر زودتر از استقلال برود، به نفع این تیم است.  

و به عنوان سوال آخر، آیا ساپینتو به نظرات کمیته فنی باشگاه گوش می‌کند؟

نه. مطمئن باشید گوش نمی‌کند. به نظرم ریکاردو ساپینتو حتی به حرف دستیارانش هم گوش نمی‌کند چه برسد به اینکه بخواهد از نکات کارشناسی کمیته فنی بهره ببرد.  

بیشتر بخوانید: بازی برگشت استقلال منتظر نتیجه «قرمز سوز» باشید/ یک لحظه فکر کردم تلویزیون ایران «فوتبال برتر اردن» را نشان می‌دهد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱۴
  • مربای بالنگ IR ۱۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۲
    ساپینتونمیره زور نزنید آقایان استقلالی نماقهرمان هم میشه استقلال خیالتون راحت بجای این که بیاد ایرادبگیرید کمک کنید تا تیم موفق بشه حمایت کنید چرا انتقادی کنید پارسال جایگاه استقلال ۱۰جدول بود به لطف ساپینتوالان اولیم
  • ناصر IR ۱۷:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۲
    درست میگن ساپینتو با این نتایج ضعیف بدرد نمیخوره هر چه زودتر بر کنار بشه همش وعده سر خرمن میده تو بازی در امارات بازنده شدی بعدش تو اردن با اون همه هوادار تیم رغیب برنده میشی خیلی مسخره س
  • ایرج روح الامینی IR ۱۸:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۲
    بله منم معتقد هستم که آقای ساپینتو چرا ب بازيکناني چون عارف آقاسی بازی نمیده و چرا مهران احمدی از دقیقه ۸۳ باید بازی کند خدایی مهران احمدی یه بازیکن پا ب توپ ودر کنار منیرالحدادی می توانند به بازی ریتم بهتری بدهند
  • داوودایل دوست IR ۱۸:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۲
    به نظرم‌‌ ایراد واشکال درجای دیگه هست تیم باید از نظر حق وحقوق بدون دغدغه باشد اگر زره ای تیم احساس کند درحق وحقوقش خلع هست خلع ایجاد می‌کند کلن ، ما ازنظره ساختاری،،،ساخت،،، مان ایراد ایران یعنی پارسی یا فارسی ما در نوشتن هم قاطی داریم پارسی را پاس نداشتیم
  • ناشناس IR ۱۹:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۲
    خیلی عجیبه استقلال آخر باشه یا اول فرقی نمی کنه پیشکسوتها در هر حالت برکناری سرمربی رو می خوان
  • ترکمن اوغلان IR ۰۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۳
    یا پاشازاده و نامجومطلق یا نکونام و جباری و من با دوتایی اولی رای میدهم و با وجود این بازیکنان قهرمانی استقلال در لیگ دور از دسترس نیست
  • سعید IR ۰۰:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۳
    آقای شاهین بیانی پیشکسوت بزرگ وبا اخلاق و متعصب استقلال. درست میگویند هر چه زودتر ساپینتو برود بهتر است و به نفع تیم است..بخدا خود آقا شاهین و آقای رضا رجبی و شاهرخ بیانی م نامجو مطلق و دیگر. بزرگان تیم رو مربی کنید بهتر نتیجه میگیریم لاقل از مکتب و جنس استقلال است
  • دانیال IR ۰۲:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۳
    هرکی میگه ساپی باید بره دشمن تاج هست و قطعا از روی دشمنی میگه
  • محسن شیری IR ۰۴:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۳
    ساپینتو بنده خدا چکار کنه وقتی بازیکن نداره..بازم دمشگرم مربی بوده که این نتایج و گرفته با این تیم بی صاحب و با این بازیکنای داغون..یعنی هر کس دیگه جای ساپینتو الان مربی بود تیم نیمه پایین جدول لیگ بود..بابا تیم مهاجم نداره هافبک وسط نداره..بازیکن گل نمیتونه بزنه..
  • اس اس IR ۱۴:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۳
    خداوند نبخشه شما پیشکسوتان مجیزگو و مدیران دورو که اینهمه هوادار گفت باسیدحسین تمدید کنید نکردید،اینهمه جباری که تیم رو قهرمان کردگفتش بزارید سرمربی بمونم و شناخت خوبی هم از تیم پیدا کرده بود همین دوستان مثل بیانی نوری و اکبرپور گفتن جباری جوانه بايد مربی خارجی بیاد،مگه بازیکنای لیگ ایران کیا هستن که مثلا بايد مربی خارجی روی سرشان باشه؟بخدا امثال جباری خیلی خیلی از بازیکنا سرترن و اتفاقا جباری ها میتونن جلوی گنده گوی بازیکن باایستن،چونکه میدونن چندمرده حلاجن،بخدا فقط مربی ایرانی بدرد سرخابی ها میخوره..استقلال فقطفقط دروازبان میخواد،همین،دوتا توپ میاد سمت دروازه استقلال صدرصد یکیشو میخوره.
  • Nader IR ۰۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۴
    ما از همان ابتدای فصل گفتیم ساپینتو درحدوقامت استقلال نیست ولی مدیران باشگاه هیچگونه اقدامی نکرددند!! متاسفانه!!متاسفانه!!! متاسفانه!!متاسفانه!!!
  • حسین IR ۰۹:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۴
    آقای بیانی، هرکس سخن حق بگوید یا واقعیت ها را بگوید شما مافیا، بر علیه او موضع میگیرید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها