شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۲
۱ |
۰

۱۷ سال قبل در چنین روزی (۲۵ بهمن ۱۳۸۷)

تونل زمان| پرسپولیس با پنالتی عجیب از شکست در دربی فرار کرد/ سوال بی‌جواب درمورد مهاجم استقلال!

علی علیزاده
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

۱۷ سال قبل در چنین روزی یکی از عجیب‌ترین رویارویی‌های استقلال و پرسپولیس با نتیجه مساوی به پایان رسید.

استقلال و پرسپولیس ۲۵ بهمن ۱۳۸۷ جدال برگشت خود در هشتمین دوره رقابت‌های لیگ برتر را برگزار کردند. مسابقه‌ای که با تساوی یک بر یک تمام شد ولی یک ابهام بسیار بزرگ در مورد آن هنوز بی‌پاسخ مانده است.

استقلال که در لیگ هشتم برای قهرمانی می‌جنگید و در نهایت هم به این عنوان دست پیدا کرد، ۲۵ بهمن ۱۳۸۷ با هدایت امیر قلعه‌نویی به مصاف پرسپولیس رفت. تیمی که بعد از کناره‌گیری افشین قطبی و سرمربی‌گری موقت افشین پیروانی، نلو وینگادا پرتغالی را روی نیمکت خود نشانده بود. مسابقه‌ای که استقلالی‌ها ابتدا با ضربه دقیق مجتبی جباری به گل رسیدند و تا آخرین لحظات وقت‌های تلف‌شده با همین گل از حریف پیش بودند اما هنگامی که توپ به درون محوطه جریمه آبی‌پوشان ارسال شد، علی علیزاده مهاجم وقت آبی‌پوشان که سابقه بازی در پرسپولیس را هم داشت، دست به حرکتی عجیب زد و به آسمان پرید اما به جای این‌که توپ را با سر بزند، مثل یک والیبالیست با دست آن را دفع کرد تا همه با شوک و حیرت به این صحنه نگاه کنند.

شرایط به گونه‌ای بود که حتی خود پرسپولیسی‌ها نیز با تعجب به صحنه می‌نگریستند و هنوز هم حرکت علیزاده برای بخش قابل ملاحظه‌ای از طرفداران استقلال حکم سوالی بی‌جواب را دارد. البته به احتمال فراوان او در آن صحنه دچار حمله عصبی شد و بی‌اختیار دست به چنین کاری زد تا پرسپولیس به پنالتی برسد و مازیار زارع سرمربی کنونی ملوان، دروازه استقلال را بگشاید تا در نهایت بازی با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: همیشه کنار مردم ایران خواهم بود/ برانکو به من حسادت می‌کرد/ مرگ مردی که حسرت جام جهانی بر دلش ماند...

دربی بهمن 1387

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • اس اس تیم مردمی IR ۱۴:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۵
    تاریخی ترین دست فقط دست مهدی شیری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها