شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
۳ |
۲

پشت پرده درگیری‌های تراکتور، جنگ قدرت پرسپولیسی‌ها

قدرتی که آمدن درویش را وتو کرد، می‌تواند مربی محبوبش را بیاورد؟/ شجاع، مانع بزرگ پیش روی یحیی!

قدرتی که آمدن درویش را وتو کرد، می‌تواند مربی محبوبش را بیاورد؟/ شجاع، مانع بزرگ پیش روی یحیی!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حالا دیگر آتش زیر خاکستر شعله کشیده و همه در جریان مشکلات تراکتور قرار گرفته‌اند.

تراکتور برای مدت‌ها اسیر مشکلات داخلی بود اما حرفه‌ای‌گری بازیکنان و مربیان، مانع از بروز آن به رسانه‌ها می‌شد. اما از آنجا که در فوتبال نتیجه حرف اول را می‌زند، وقتی اولین باخت در لیگ نخبگان برابر السد ثبت شد پرده از مشکلات داخلی تراکتور هم کنار رفت!

همه در جریان آنچه در رختکن رخ داده هستند. شجاع خلیل‌زاده بنا به عادت مربیان ایرانی -که به بازیکنان بزرگ قدرت و اختیاراتی فراتر از یک فوتبالیست می‌دهند- مشغول داد و فریاد بر سر بازیکنی بود که اسکوچیچ فرا رسید و به او گفت چه کسی به تو حق صحبت داده است؟

به یاد دارید بعد از رفتن نکونام، وقتی موسیمانه به استقلال آمد همین مشکل با رامین رضاییان ایجاد شد؟ بازیکن ایرانی با فرهنگ مربیان ایرانی بار می آید و باید درک کند مربی خارجی فرهنگ دیگری دارد! پس دیدیم که موسیمانه با رامین وارد اختلاف شد و در نهایت رفتنی، درست عین ماجرای امسال با ساپینتو!

اما اسکوچیچ به واسطه سال‌ها حضور در ایران، با اطلاع از فرهنگ بازیکنان ایرانی و جایگاه شجاع خلیل‌زاده، همواره با او کنار می‌آمد تا اینکه مشکلات عصبی بعد از باخت، کار دست این تیم داد! شجاع هم که نمی‌توانست مقابل چشم آن همه بازیکن ساکت بماند، پس واکنش نشان داد و نتیجه اینکه امروز نتوانست با تیم تمرین کند!

خیلی‌ها می‌گویند اسکوچیچ دنبال بهانه بود تا برود. این اولتیماتوم به زنوزی که تراکتور یا جای من است یا جای شجاع، به طور مشخص نتیجه ثابتی دارد و آن اینکه مربی باید برود! مشخص نیست اسکوچیچ این اولتیماتوم را داده یا نه اما قطعاً برخورد با شجاع تبعاتی برایش دارد!

امروز رسانه‌ها پر بود از پیشنهاد تراکتور به یحیی گل محمدی، شایعاتی که همیشه در فوتبال ایران هست. به یاد داشته باشید دو سال قبل هم قرار بود یحیی به تبریز برود و مطهری به عنوان پیش قراول آنجا رفت، اما به هر حال نشد و هیچ تضمینی هم نیست که دوباره بشود!

بیایید فرض کنیم تراکتور واقعاً به یحیی پیشنهاد داده است. در این صورت علیرضا بیرانوند در راس بازیکنانی است که موافق حضور او در رختکن هستند. قدرت بیرانوند آنقدر زیاد بود که با وجود تعریف و تمجید زنوزی از درویش، اجازه نداد او روی صندلی جانشینی سعید مظفری زاده بنشیند!

اما این بار در مقابل خواسته بیرانوند، قدرت شجاع خلیل‌زاده قرار دارد. کاپیتان محبوب تبریزی‌ها و مهره مورد علاقه شخص زنوزی، به دلایلی که همه می‌دانیم حاضر نیست یحیی را بالای سر تیمش ببیند!

شجاع در بازگشت از قطر یک آرزو داشت و آن هم بازگشت به پرسپولیس بود. تا روز آخر نقل و انتقالات هم صبر کرد اما یحیی، کنعانی را برگرداند و او را نه! حالا بعید به نظر می‌رسد شجاع راضی به بازگشت به کار با یحیی شود!

بیشتر بخوانید: رقابت ایرانی‌ها برای جذب خارجی‌ها و دستمزدهایی که اروپا نمی‌دهد/ قرارداد چند بازیکن فوتبال ایران فاش شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • ♥️ IR ۱۷:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۵
    کار فودبال ما به کجا رسیده شجاع خلیل زاده شده بزرگ تراکتور

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها