چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
۰ |
۲

اوسمار کوتاه نیامد؛ سروش و کاظمیان همچنان دور از سایر بازیکنان پرسپولیس

اوسمار کوتاه نیامد؛ سروش و کاظمیان همچنان دور از سایر بازیکنان پرسپولیس
منبع: فارس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سروش رفیعی و محمدامین کاظمیان که به دلیل درگیری اجازه تمرین نداشتند امروز با رضایت اوسمار ویرا در تمرین شرکت کردند.

پس از درگیری میان سروش رفیعی و محمدامین کاظمیان در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس، اوسمار ویرا سرمربی سرخ‌پوشان تصمیم انضباطی قابل توجهی در قبال این دو بازیکن اتخاذ کرد.

ویرا اجازه حضور این دو بازیکن در تمرینات گروهی را صادر نکرده و آن‌ها تیم را در سفر به اصفهان برای دیدار پیش‌رو همراهی نخواهند کرد. به این ترتیب غیبت رفیعی و کاظمیان در مسابقه مقابل ذوب‌آهن قطعی است.

با این حال در اقدامی قابل توجه، سرمربی پرسپولیس این دو بازیکن را در اختیار باشگاه قرار نداده و آن‌ها را به طور کامل از تمرینات کنار نگذاشته است. طبق برنامه تعیین‌شده، رفیعی و کاظمیان امروز از ساعت ۱۵ زیر نظر یک مربی به صورت اختصاصی تمرین کردند و به نظر می‌رسد این روند تا زمان برگزاری بازی با ذوب‌آهن ادامه داشته باشد.

تصمیم ویرا نشان می‌دهد او قصد دارد ضمن حفظ اقتدار فنی و انضباطی خود، مدیریت ماجرا را در چارچوب تیمی انجام دهد؛ رویکردی که حالا نگاه‌ها را به ادامه همکاری این دو بازیکن با کادر فنی در روزهای آینده معطوف کرده است.

در همین ارتباط بخوانید: به رغم تکذیب باشگاه؛ رفیعی و کاظمیان از حضور در تمرین محروم شدند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها