جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷
۰ |
۰

واکنش گواردیولا به رویارویی با رئال مادرید و ماه رمضان‌

واکنش گواردیولا به رویارویی با رئال مادرید و ماه رمضان‌
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، در نشست خبری پیش از بازی با لیدز، به قرعه‌کشی لیگ قهرمانان و رویارویی با رئال مادرید واکنش نشان داد.

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، در آستانه دیدار تیمش مقابل لیدز در نشست خبری حاضر شد و درباره موضوعات مختلف از جمله قرعه مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا و شرایط بازیکنان در ماه رمضان توضیحاتی ارائه داد.

او درباره رویارویی با رئال مادرید گفت: ما پیش‌تر هم مقابل رئال بازی کرده‌ایم و همین تجربه، به ما کمک می‌کند تا بهتر با این تیم روبه‌رو شویم. امیدواریم درس‌هایی را که از تقابل‌های قبلی گرفتیم، در این بازی به‌کار ببریم.

گواردیولا در بخش دیگری از سخنانش درباره وضعیت جرمی دوکو اظهار داشت: او دیروز نخستین جلسه تمرینی‌اش را برگزار کرد اما هنوز مشخص نیست چه زمانی به میادین بازخواهد گشت.

در پاسخ به پرسشی درباره ماه مبارک رمضان، گواردیولا گفت: در منچسترسیتی، بازیکنان مسلمان ما مانند رایان آیت نوری، رایان چرکی، عمر مرموش و عبدالقادر خوسانوف، همگی به تمرین و بازی در ایام روزه‌داری عادت دارند. آن‌ها با متخصصان تغذیه و پزشکان باشگاه دائم در ارتباط‌اند تا حمایت لازم را دریافت کنند.

او در پایان، در مورد مقایسه با گذشته و تجربه همکاری‌اش با میکل آرتتا در بارسلونا گفت: راستش یادم نیست… من اینجا نیستم تا به آرتتا نصیحت کنم.

بیشتر بخوانید: خط و نشان پپ برای هالند؛ مذاکره با رئال ممنوع!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها