جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۴
۱۱ |
۱۵

کارشناس داوری صحنه‌های مشکوک به پنالتی استقلال - فجر/ شبیه‌سازی نبود و یک کارت قرمز داده نشد

کارشناس داوری صحنه‌های مشکوک به پنالتی استقلال - فجر/ شبیه‌سازی نبود و یک کارت قرمز داده نشد
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در دیدار پرتنش استقلال و فجرسپاسی، قضاوت حسن اکرمی و چهار صحنه مشکوک داوری بحث‌های گسترده‌ای را برانگیخت.

دیدار تیم‌های استقلال و فجرسپاسی تحت قضاوت حسن اکرمی، با خطاهای مشکوکی مواجه بود که جای بررسی و کارشناسی دقیق را باقی گذاشت. این مسابقه نشانه‌های ناپسند داوری را از خود به‌جا گذاشت، به‌طوری که حداقل چهار صحنه کلیدی طی بازی مورد توجه قرار گرفت.

یکی از نکات قابل توجه این است که یکی از فاحش‌ترین اشتباهات داوری در میانه میدان رخ داد، اما حتی به VAR نیز ارجاع نشد. این امر بار دیگر پرسش‌هایی را به‌وجود آورد که چگونه کمک‌داوران ویدیویی می‌توانند در حفظ سلامت و تعیین نتیجه مسابقات مؤثر باشند. به همین منظور، این چهار صحنه به‌طور حرفه‌ای مورد نقد کارشناسان داوری قرار گرفت تا نظرات آنها نیز درباره قضاوت اکرمی بیان شود.

برخورد یادگار رستمی با یاسر آسانی - مشکوک به پنالتی (دقیقه ۱۵)

علی میرزابیگی: این برخورد یک برخورد طبیعی فوتبالی است و مدافع فجر کمی اغراق می‌کند؛ بنابراین داور به درستی بازی را ادامه می‌دهد.

ضربه شدید میثم مرادی به ساق پای آشورماتوف - مشکوک به اخراج (دقیقه ۶۱)

علی میرزابیگی: در این صحنه، بازیکن استقلال به توپ رسید و پس از آن بازیکن فجر با استوک بر روی ساق پای او فشار وارد کرد که می‌توانست منجر به شکستگی شود. این بازیکن باید با کارت قرمز مستقیم اخراج می‌شد.

برخورد توپ به دست صالح حردانی - مشکوک به پنالتی (دقیقه ۲+۹۰)

علی میرزابیگی: در این صحنه، توپ پس از برخورد به سر بازیکن استقلال به دست او می‌خورد. با توجه به قرارگیری دست در زمان برخورد، به نظر من پنالتی نیست و باید داور به کنار زمین فراخوانده می‌شد تا تصمیم نهایی را بگیرد.

برخورد ابوالفضل زمانی با شروین بزرگ - مشکوک به پنالتی (دقیقه ۸+۹۰)

علی میرزابیگی: در اینجا، داور اعلام شبیه‌سازی کرده و به بازیکن فجر اخطار می‌دهد. باید توجه داشت که این برخورد طبیعی بوده و خطایی وجود نداشت. همچنین اخطار شبیه‌سازی صحیح نیست.

بیشتر بخوانید: 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۶
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۵
  • فوتبالی IR ۰۲:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    اصلا هم تابلو نیست که کلا میرزابیگی طرف کیسه رو میگیره اصلا تابلو نیست
  • اسی IR ۰۴:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    حداقل یک پنالت واسه فجر نگرفتن، وااقعا باعث تاسفه، داور بازی رو واسه کیسه در اورد ، متاسفم برای داور بازی !!🙄🫣😱😡
  • حسین IR ۰۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    هرچیز. که برای تیم% محبوب پایتخت. داور وفدراسیون بود. تبی بود. وچیزی برای تیم رغیب. غیر تبی بود.
  • حسن IR ۰۷:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    باور کنید اگه این اتفاق برعکس بود پنالتی می‌گرفت تو هر دو صحنه
  • مهدی IR ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    این کارشناسان امکان نداره بر ضد استقلال وپرسپولیس حرفی بزنن مگه اینا کین خودشونن
  • محمد IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    وقتی کل بازی داره با۷یا۸دوربین بی کیفیت پوشش داده میشه چه انتظاری از داورهاداری که صحنه ببینی کنن وقتی چیزی معلوم نمیشه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها