چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹
۰ |
۰

اقدام جدید سنگالی‌ها؛ CAS وارد جنجالی‌ترین حکم فوتبال آفریقا می‌شود

اقدام جدید سنگالی‌ها؛ CAS وارد جنجالی‌ترین حکم فوتبال آفریقا می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فدراسیون فوتبال سنگال در واکنش به رای اخیر کنفدراسیون فوتبال آفریقا (CAF)، بیانه‌ای رسمی منتشر کرد.

در جریان فینال جام ملت‌های ۲۰۲۵ آفریقا، تیم ملی فوتبال سنگال در اعتراض به پنالتی گرفته شده به سود مراکش، زمین بازی را ترک کرد. بر اساس قوانین CAF، تیمی که بازی را رها کند یا از ادامه مسابقه امتناع ورزد، از رقابت‌ها حذف می‌شود.

با گذشت دو ماه از مسابقه فینال جام ملت‌های آفریقا، هیئت تجدید نظر CAF با بررسی این موضوع، شب گذشته رای مبنی بر پیروزی ۳ بر صفر مراکش را تأیید کرد و عنوان قهرمانی را از سنگال گرفت و به مراکش داد.

در همین رابطه فدراسیون فوتبال سنگال بیانیه‌ای صادر کرد و خبر داد در کوتاه‌ترین زمان ممکن، فرآیندهای اعتراضی خود را در دادگاه عالی داوری ورزش (CAS) در شهر لوزان سوئیس آغاز خواهد کرد.

بیانیه سنگالی‌ها در این رابطه را بخوانید: خشم سنگالی‌ها از پس گرفتن عنوان قهرمانی: جنگ جهانی سوم خواهد شد؛ اینفانتینو فکر می‌کند ترامپ است!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها