چندی پیش کریستیانو رونالدو فوق ستاره پرتغالی النصر در لیگ حرفهای عربستان مصدوم شد و این آسیبدیدگی او را برای حدود یک ماه از میادین دور کرد.
مصدومیتی که گریبان یکی از برترین فوتبالیستهای تاریخ را گرفت، باعث شد تا او دو دیدار فیفادی مارس را از دست بدهد و به تیم ملی پرتغال برای نبرد با مکزیک و آمریکا که هردو میزبان جام جهانی هستند، دعوت نشود.
او که برای درمان مصدومیتش نزد پزشک متخصص خودش در مادرید رفته بود، با جت شخصیاش از اسپانیا به عربستان برگشت تا زودتر از موعد در تمرین النصر حاضر شود. بازگشت رونالدو در شرایطی که عربستان به نوعی درگیر جنگ در خاورمیانه بین ایران با آمریکا و اسرائیل شده، جالب و غیرمنتظره بود.
النصر این روزها در صدر جدول لیگ حرفهای عربستان قرار دارد و رونالدو به یکی از اهدافش که قهرمانی با این تیم در لیگ داخلی بوده، بسیار نزدیک شده است.
بیشتر بخوانید: مقایسه جنجالی مسی و رونالدو با مایکل جردن و لبران جیمز

