تیم ملی فوتبال ایران که مرحله نهایی پیکارهای انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را بسیار مقتدرانه آغاز کرده بود، ۸ فروردین ۱۳۹۶ با پیروزی خانگی مقابل چین در آستانه راهیابی به این مسابقات قرار گرفت.
ایران که سوم فروردین همان سال قطر را در دوحه با یک گل شکست داده بود، اگر ۸ فروردین ۹۶ موفق به شکست چین میشد عملا کار را تا حد زیادی تمامشده میدید چون شرایط جدول برایش به گونهای بود که در صورت غلبه بر چین، از سه بازی باقیمانده فقط نیاز به کسب ۳ امتیاز داشت تا راهی جام جهانی شود.
شاگردان کارلوس کیروش هشتم فروردین ۱۳۹۶ به مصاف مردان سرزمین اژدهای زرد رفتند. تیمی که در آن مقطع مارچلو لیپی، سرمربی سرشناس ایتالیایی و فاتح جام جهانی ۲۰۰۶ را به عنوان سکاندار بالای سر خود میدید اما ملیپوشان کشورمان با ارائه یک بازی برتر و با تکگلی که توسط مهدی طارمی به ثمر رسیده شد، مسابقه را بردند و در نهایت خرداد ماه ۱۳۹۶ پس از پیروزی بر ازبکستان، صعودی مقتدرانه به جام جهانی داشتند.
یکی از نکات خاطرهانگیز این بازی، حضور محمدعلی فلاحتینژاد، قهرمان اسبق وزنهبرداری جهان و یکی از ورزشکاران بااخلاق کشورمان در ورزشگاه بود. او همراه با پسرش برای تماشای مسابقه به استادیوم رفته بود اما متاسفانه چند روز بعد از این دیدار به دلیل نارسایی کلیوی چشم از جهان فرو بست و مسافر آسمان شد. روحش شاد و یادش گرامی
بیشتر بخوانید: پیروزی بزرگ ایران بر حریف آمریکایی/ دو ستاره استقلال و پرسپولیس پیامآور شادی شدند


