پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۵
۰ |
۰

صدای تیری آنری هم درآمد؛ داور نگذاشت بارسلونا برنده شود!

بارسلونا-اتلتیکومادرید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیری آنری اخراج پائو کوبارسی در دیدار بارسلونا و اتلتیکومادرید را نادرست دانست و به تصمیم داور اعتراض کرد.

پائو کوبارسی در دیدار حساس بارسلونا و اتلتیکومادرید در دور رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا اخراج شد و این تصمیم موجی از اعتراضات را به راه انداخت.

تیری آنری که اکنون به عنوان کارشناس شبکه CBS فعالیت می‌کند، یکی از افرادی بود که شدیدا داور ایشتوان کوواچ را مورد انتقاد قرار داد و اعلام کرد که تصمیم شتاب‌زده او سرنوشت بارسلونا را تحت تاثیر قرار داده است.

آنری درباره صحنه اخراج مستقیم مدافع جوان بارسا گفت: «نه، به هیچ وجه. از نظر من آن صحنه کارت قرمز نداشت. متاسفم، من قانون را می‌فهمم؛ آخرین نفر بودن و جلوگیری از موقعیت گل، اما باید به موقعیت نگاه کرد. توپ کاملاً در کنترل نبود، زاویه حمله عالی نبود و هنوز فاصله زیادی تا دروازه وجود داشت. آیا مطمئنیم که آن توپ گل می‌شد؟ من که متقاعد نشدم. برای من آن صحنه حداکثر یک کارت زرد داشت.»

او ادامه داد: «وقتی یک بازیکن را اخراج می‌کنی، کل بازی را تغییر می‌دهی. در تورنمنت لیگ قهرمانان اروپا باید صد در صد مطمئن باشی تا چنین تصمیمی بگیری. فکر می‌کنم داور خیلی سریع عمل کرد و در حق بارسا بی‌انصافی شد. این سوت، تعیین‌کننده نهایی برنده بازی بود.»

اتلتیکومادرید این دیدار را در نوکمپ با گل‌های خولیان آلوارس و الکساندر سورلوث با نتیجه ۲-۰ به پایان رساند تا کارش در بازی برگشت در متروپولیتانو راحت‌تر شود.

بیشتر بخوانید: ضدحال یوفا به اخراجی بارسلونا؛ حق نداری این صحنه را ببینی! +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها