یکی از بازیکنان بیحاشیه و خریدهای موفق استقلال در لیگ بیست و پنجم بدون شک یاسر آسانی بوده است. فوتبالیست اهل آلبانی که در پیروزیهای آبی پوشان ایرانی نقش مهمی داشت.
آسانی بعد از شروع جنگ از ایران خارج شد و در خلال تعطیلات نوروزی هم با وجودیکه یکی از بازیکنان دعوت شده به تیم ملی کشورش بود، نتوانست رویای صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ را همراه با آلبانی محقق کند.
یاسر این روزها در انتظار مشخص شدن تکلیف لیگ بیست و پنجم و البته جنگ است تا بداند شرایط برایش چگونه رقم خواهد خورد به همین خاطر تمرینات انفرادی خود را دنبال میکند و البته وقت بیشتری هم برای حضور در فضای مجازی دارد. او با انتشار کسی که در پایین همین مطلب ملاحظه میکنید، پیامی معنوی برای هوادارانش داد و در شرح این عکس نوشت: ایمانشان کم است... خدا کافیست.
بیشتر بخوانید: بازگشت مدافع پرحاشیه به تمرینات استقلال



