سه‌شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۱
۱ |
۰

یک دهه قبل در چنین روزی (۲۵ فروردین ۱۳۹۵)

۱۰ سال گذشت| دژاگه: دوست دارم تماشاچی دربی باشم

۱۰ سال گذشت| دژاگه: دوست دارم تماشاچی دربی باشم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عکس جلد روزنامه خبرورزشی در تاریخ ۲۵ فروردین ۱۳۹۵ را ملاحظه می‌کنید.

اشکان دژاگه، ملی‌پوش اسبق کشورمان ۱۰ سال قبل از علاقه خود برای تماشای جدال استقلال- پرسپولیس به ما گفت. مسابقه‌ای که البته حالا چند سالی است که دیگر جذابیت گذشته را ندارد.

اشکان دژاگه از جمله ملی‌پوشانی بود که با روی کار آمدن کارلوس کیروش حاضر شد به ایران بیاید و پیراهن تیم ملی فوتبال کشورمان را بر تن کند (البته این‌که او فهمید در لیست تیم ملی بزرگسالان آلمان جایی ندارد هم در پیوستنش به تیم ملی ایران اصلا بی‌تأثیر نبود). اشکان طی مصاحبه‌ای که ۲۵ فروردین ۱۳۹۵ به تیتر اول ما تبدیل شد، از علاقه خود برای تماشای دربی تهران گفت و تاکید کرد: به نظرم هر کسی که در ایران فوتبالیست می‌شود، از همان بچگی یا استقلالی است و یا پرسپولیسی. همین اتفاق موجب شده تا این دو تیم طرفداران بسیار زیادی داشته باشند و دربی تهران از حساسیت فوق‌العاده زیادی برخوردار شود. من خودم هم دوست دارم یکبار از نزدیک این مسابقه را تماشا کنم.

بیشتر بخوانید: علی دایی: افتخار می‌کنم از دستفروشی به اینجا رسیدم/ به اسم هواداران پرسپولیس کثافت‌کاری می‌کنند/ نظرسنجی گذاشتند و علیه من توطئه کردند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها