چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۰
۰ |
۰

یامال مثل کریستیانو رونالدو است؛ بی‌باکی و اعتماد به نفسش او را به ستاره جهان تبدیل می‌کند

لامین یامال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیری آنری بعد از شکست بارسلونا از اتلتیکومادرید، جسارت و اعتماد به نفس لامین یامال را با کریستیانو رونالدو در سن جوانی مقایسه کرد.

بارسلونا در متروپولیتانو به مصاف تیم اتلتیکومادرید دیگو سیمئونه رفت با این امید که شکست بازی اول در نوکمپ را جبران کند. لامین یامال تنها ۴ دقیقه پس از شروع بازی گل زیبایی به ثمر رساند و فران تورس با گل خود امید را به اردوی بارسا برگرداند. اما گل آدمولا لوکمن باعث شد که تلاش بارسلونا برای رسیدن به نیمه نهایی نتیجه ندهد و کارت قرمز اریک گارسیا نیز باعث از هم پاشیدن تیم شد.

بعد از بازی، تیری آنری به‌ عنوان کارشناس شبکه CBS از توانایی یامال تمجید کرد و ذهنیت این ستاره جوان را ستود.

آنری گفت: «این همان کاری است که کریستیانو رونالدوی جوان انجام می‌داد. او می‌توانست در مصاحبه‌ها با جسارت صحبت کند و سپس در زمین آن را ثابت کند. یامال گفت که مسئولیت بارسلونا را به‌ تنهایی به دوش خواهد کشید و هنوز دو دقیقه از بازی نگذشته بود که گل زد. اما چیزی که حتی بیشتر من را تحت‌ تأثیر قرار می‌دهد، بی‌باکی او است. در چنین سن کمی، با اعتماد به‌ نفس، خلاقیت و پختگی فراتر از سنش بازی می‌کند. او پنهان نمی‌شود، توپ را طلب می‌کند و وقتی بیشترین اهمیت را دارد، موقعیت خلق می‌کند. این نشانه یک بازیکن ویژه است.»

اسطوره سابق آرسنال اضافه کرد: «اگر همین‌طور ادامه دهد، سخت کار کند و متمرکز بماند، همه‌ چیز برای تبدیل شدن به یکی از بهترین‌های جهان را دارد. لیونل مسی استعداد فوق‌العاده‌ای داشت، اما این نوع اعتماد به‌ نفس جسورانه از سوی یامال منحصر به‌ فرد است و تماشایش هیجان‌انگیز است.»

همچنین بخوانید: حذف بارسلونا ناامیدکننده است؛ ما شایسته حضور در نیمه‌نهایی بودیم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها