شنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۹
۷۷ |
۱۱۵

کلیه اموال مزدک میرزایی، کیمیا علیزاده و مسعود شجاعی توقیف شد

کلیه اموال مزدک میرزایی، کیمیا علیزاده و مسعود شجاعی توقیف شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با اعلام قوه قضاییه؛ اموال و حساب‌های بانکی مسعود شجاعی، کیمیا علیزاده، بختیار رحمانی، میلاد زنیدپور و سوشا مکانی، شناسایی و توقیف شد.

خبرگزاری فارس نوشت: طی هفته‌های گذشته در راستای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، مقابله با اقدامات خصمانه عوامل رسانه‌های معاند که با دشمن صهیونی - آمریکایی همکاری می‌کنند و در جهت تقویت دشمن گام بر می‌دارند، دستور قضایی جهت شناسایی و توقیف اموال و مسدودی حساب اموال و املاک افرادی که با سرویس‌های خارجی، شبکه‌های معاند و جریان‌های برانداز همکاری می‌کردند صادر شد.

انتشار این لیست که با اسامی افرادی از گروه‌های مختلف، از جمله تعدادی ازبازیگران و ورزشکارانی که از کشور گریخته‌اند، عوامل و کارکنان شبکه‌های معاند از جمله اینترنشنال و من و تو همراه بود واکنش گسترده عناصر ضد انقلاب خارج نشین و فعال در اقدامات ضد ایرانی را به همراه داشت.

در آخرین اقدامات انجام شده، براساس دستور مقام قضایی به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و بانک مرکزی، حساب‌های بانکی، پلاک‌های ثبتی و خودروهای متعلق به ۶۳ نفر دیگر از این افراد در نقاط مختلف کشور شناسایی، ضبط و توقیف شده است.

مزدک میرزایی، نیکی کریمی، مهناز افشار، عباس غزالی، سینا سرلک، لیلا اوتادی، شیرین نشاط، بهارک صالح‌نیا و سپیده میترا ابراهیمی (همسر یکی از کارگردانان طنزپرداز معروف)، سیدمرتضی حاجی آقامیری (عضو اتاق بازرگانی ایران)، فرنوش حمیدیان از عناصر مرتبط با ربع پهلوی، مهشید حسینی خبرنگار شبکه‌های معاند فارسی زبان و مجتبی پوربخش خبرنگار و فعال رسانه‌ای خارج از کشور، از جمله چهره‌های معروف حامی دشمن جنایتکار هستند که حساب‌های بانکی و اموال آنها شناسایی و توقیف شده است.

همچنین حساب بانکی، خودرو و پلاک‌های ثبتی متعلق به مسعود شجاعی، کیمیا علیزاده، بختیار رحمانی، میلاد زنیدپور و سوشا مکانی از ورزشکاران حامی آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز شناسایی و توقیف شده است.

برخی از فعالان فضای مجازی و بلاگرهای معروف حامی دشمن که در خارج از کشور با حمایت از دشمن کسب درآمد می‌کنند نیز شناسایی و اموال آنها به دستور مقام قضایی توقیف شده است؛ افرادی از جمله، حمید سپیدنام معروف به مستر تیستر، رامینا ترابی، سرور سلمانی، هیوا امین، سبا مجلسی، آیدا پوریانسب، طاهره محبعلی معروف به تارا محب.

بیشتر بخوانید: با اعلام دادستانی؛ اموال سردار آزمون و محسن یگانه توقیف شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۵۳
  • محمدحسین IR ۱۷:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
    کسی که مردم رو فقط با توجه له افکار خودش می بینه و مردمی که شب و روز کف خیابون هستند رو نمی بینه، جایی در قلب و ذهن تمام مردم نداره
    • علی اصغر IR ۰۸:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
      خخخخخ
    • سام IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۱
      از دیسلایک هات مشخصه 🖐🏼🤣
    • محمد IR ۱۸:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
      خداوند ریشه ظلم را خشک کند فقط باید تعریف کنی اگر اعتراض کنی دیگه .....
  • مهدی شرقی IR ۱۷:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
    خیلیم عالی
  • ابوذر IR ۱۹:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
    اینها نگریخته اند ، شما فراریشون دادین
    • ق ر IR ۰۵:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
      مسعود شجاعی از همین بیت‌المال از باشگاه ها ی دولتی میلیارد ها گرفته و یک کارگر ساده در معدن و .... در تمام عمرش به اندازه یک ماه درآمده این افراد نداشته‌ ماها ملت و دولتمردان فراری دادیم
  • فقیر IR ۲۰:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
    درود به شرف همه این اسامی
  • ایرانی IR ۲۳:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
    دم قوه قضائیه گرم .
  • ایرانی IR ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
    تشکر از قوه قضاییه دلمان خنک شد
  • سعید IR ۰۰:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    نیکی کریمی و لیلا اوتادی چرا ؟؟؟؟
    • ناشناس IR ۱۰:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
      هرکس از این ها تعریف و تمجید نکنه اموالش مصادره میشه
  • شاهروز IR ۱۳:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    پس چرا قوه قضاییه اموال افرادی مثل بابک زنجانی و علی انصاری که هزاران میلیارد اختلاس کردند رو مصادره نمیکنه ؟ نکنه معنی عدالت و قانون عوض شده ؟
    • ناشناس IR ۱۶:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۳
      طبق قانون این ها اختلاس نابودی اقتصاد کشور سو مدیریت و...تخلف محسوب نمیشه
  • م ی IR ۰۰:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
    بعضی از این اسامی حقشونه مثل سردار آزمون اما بعضیا هم مثل شجاعی و یگانه رو موافق نیستم
  • . IR ۰۶:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
    نظری ندارم . عدالت باید اجرابشه. یکی جونشو می‌زاره وسط. یکی وطن فروشی می‌کنه. باید عدالت اجرابشه
  • م IR ۰۰:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۱
    درود به شرف قوه قضاییه .میباس زودتر این اقدام بکنه
  • حسین بیات IR ۱۲:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
    شجاعی کاپیتان سالار تیم ملی آقا
  • رها IR ۱۵:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
    خیلی از این تصمیم ها ناراحت شدم. مثل همه مردم که اغلب از این مسأله ناراحت هستند. توقیف اموال که به این سادگی نیست. اینها فرزندان این کشور هستند. صرف نظر و عقیده که نمیشه و نباید مال و اموال کسی رو توقیف کرد آخه
  • ناشناس IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۴
    این‌کارا‌هایتان‌هم‌کلهم‌اشتباه‌است
  • ابراهیم IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۴
    حاکمیت قانون از بین می رود باید دلیل توقیف قانون باشد ، آن هم قانون معقول ، نمی شود هر کس منتقد بود اموالش را توقیف کرد .
    • نادیا IR ۰۰:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۵
      اموالت توقیف شد🥴😂😂
  • حسنو IR ۰۲:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۵
    پول و مال و ثروت میاد و می‌ره ولی شرف خریدنی نیست ، بزودی بهشون برمیگرده صدها برابرش
  • M IR ۱۶:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۸
    مرگ بر منافق مرگ بروطن فروشِ خائن

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها