جمعه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۹
۰ |
۰

۱۴ سال قبل در چنین روزی (۴ اردیبهشت ۱۳۹۱)

خبرورزشی‌گردی| علی پروین: دلم برای این پرسپولیس کباب است!

علی پروین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی پروین در چهارم اردیبهشت سال ۹۱ پس از شکست سنگین پرسپولیس مقابل سایپا با صراحت گفت دلش برای پرسپولیس و هوادارانش کباب شده است.

پرسپولیس دوم اردیبهشت سال ۱۳۹۱ با نتیجه عجیب ۴ بر ۲ مغلوب سایپا شد تا شوک بزرگی به این تیم و هوادارانش وارد شود. شکستی تلخ که واکنش خاص و خبرساز علی پروین را هم در پی داشت.

سلطان پرسپولیس ۴ اردیبهشت سال ۱۳۹۱ بعد از ناکامی این تیم مصاحبه تندی انجام داد که بد نیست به چکیده حرف‌هایش دوباره نگاه کنیم:

  • باورم نمی‌شود که چهار گل از سایپا بخوریم و ببازیم. ما در ۶ دقیقه دو گل خوردیم چون حریف را دست کم گرفتیم. باور کنید در آن لحظات به صندلی چسبیده بودم.
  • مصطفی دنیزلی مربی خوبی است ولی نباید حریفانش در لیگ برتر خودمان را این‌طور دست کم بگیرد. وقتی یک عده به من می‌گویند احتمال دارد پرسپولیس در پایان لیگ یازدهم به دسته پایین‌تر سقوط کند، تنم می‌لرزد!
  • از شدت ناراحتی اصلا نمی‌خواستم مصاحبه کنم. در دقیقه ۸۷ بازی با سایپا ورزشگاه را ترک کردم و هنوز یادم نیست که چطور از استادیوم بیرون آمدم.
  • آن‌قدر مردم در کوچه و خیابان در مورد پرسپولیس از من سوال می‌کنند و ناراحتند که حد ندارد. باور کنید دلم برای پرسپولیس و هوادارانش کباب می‌شود.

بیشتر بخوانید: ناصر حجازی: ۵ بار درون دروازه منچستریونایتد ایستادم/ فدراسیون تعطیل بود، نتوانستم قرارداد ببندم

خبرورزشی‌گردی| علی پروین: دلم برای این پرسپولیس کباب است!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها