جمعه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۶
۰ |
۰

پیغام مهم یک لژیونر به قلعه‌نویی

پیغام مهم یک لژیونر به قلعه‌نویی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمدجواد حسین‌نژاد یکی از غایبان بزرگ اردوی تیم ملی در ترکیه بود، اما همچنان در روسیه می‌درخشد.

یکی از غایبان بزرگ تیم ملی در اردوی فروردین ماه، محمدجواد حسین‌نژاد بود. ستاره ایرانی شاغل در روسیه که کاپیتان تیم ملی امید هم به حساب می‌آید، در دو فصل اخیر جزو لژیونرهای خوب و موفق فوتبال ما بوده و غیبتش در اردوی اخیر تیم ملی تعجب برانگیز بود.

حسین‌نژاد که در این فصل فوتبال روسیه، در ۲۶ مسابقه برای دینامو ماخاچ‌قلعه به میدان رفت، آمار ۴ گل و یک پاس گل را به ثبت رسانده است. محمدجواد در دیدار خارج از خانه این هفته تیمش درخشید و توانست با یک حرکت انفرادی و حرکت از میانه زمین تا محوطه جریمه حریف، گلزنی کند؛ گلی که مانع از شکست تیمش شد و دینامو با این فرار از باخت ۲۴ امتیازی شد و در رتبه سیزدهم قرار گرفت.

هنوز مشخص نیست حسین‌نژاد برای جام جهانی مدنظر قلعه‌نویی قرار دارد یا خیر.با این حال او با گلزنی و درخشش در بازی این هفته تیمش،پیغام مهمی به سرمربی تیم ملی داد و آمادگی‌اش را به رخ کشید.

حال باید دید در اردوی نهایی تیم ملی، حسین‌نژاد دعوت خواهد شد یا اینکه قلعه‌نویی روی نام این ستاره جوان قلم قرمز خواهد کشید.

بیشتر بخوانید: فرستاده ترامپ می‌خواهد ایتالیا را به جای ایران به جام جهانی بفرستد؟ شرم‌آور است!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها