استقلال در روزهای پایانی بهار ۱۳۹۸ یک مربی سرشناس به نام آندره آ استراماچونی را به ایران آورد تا هدایت این تیم در نوزدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر را بر عهده بگیرد. مردی که سابقه نشستن روی نیمکت اینترمیلان تحت عنوان سرمربی را یدک میکشید و البته با وجود اسم و رسم فراوان، مرد تراز اولی در جمع مربیان اروپایی (از بابت کسب افتخار) محسوب نمیشد ولی به هر حال حضورش در استقلال اتفاق بزرگی بود.
استراماچونی اگرچه استارت بسیار ضعیفی با استقلال داشت و حتی دربی را هم واگذار کرد ولی رفته رفته تیمش شکل گرفت و اواخر پاییز ۱۳۹۸ توانست آبیها را با ارائه فوتبالی فوق العاده دلپذیر، صدرنشین لیگ بکند ولی اتفاقاتی افتاد که منجر به جدایی او شد و در نهایت هم همان پرونده شکایت معروف که سال ۱۴۰۲ با هزینهای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان به ضرر استقلال بسته شد.
این مربی ایتالیایی پس از پایان کارش با استقلال، مدتی را در قطر کار کرد ولی بعد از آن ترجیح داد وارد عرصه رسانه شود و به عنوان مفسر تلویزیونی با یکی از شبکههای ایتالیایی قرارداد بست. او کارش در این بخش را با تحلیل قابتهای جام جهانی ۲۰۲۲ شروع کرد و بعد از آن با همین شبکه در قالب تحلیلگر سری آ ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا ادامه همکاری داد.
از قرار معلوم استراماچونی یکی از مفسران تلویزیون ایتالیا برای جام جهانی ۲۰۲۶ نیز خواهد بود و قرار شده در صورت حصول توافق نهایی، برنامه او از هجدهم خرداد امسال یعنی سه روز قبل از آغاز جام جهانی ۲۰۲۶ روی آنتن برود.
بیشتر بخوانید: بختیاری زاده همه بازیکنانش را با یک نامه مرخص کرد


