شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۰
۷ |
۴

وقتی هم پرسپولیس حق دارد، هم استقلال!

وقتی هم پرسپولیس حق دارد، هم استقلال!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خروجی اخیر رسانه رسمی پرسپولیس یک پیشنهاد درست با پشتوانه استدلال بود.

از همان روزی که فوتبال وارد ایران شد، فضای رقابت دوقطبی هم به همراهش آمد. در رقابت، آن هم از نوع ورزشی، معمولاً هیجان و احساسات هم هست که گاهی بر منطق و عقل غالب می‌شود. به همین دلیل در طول این دهه‌ها به کرات شاهد اظهارات غیرمنطقی این دو باشگاه علیه یکدیگر بوده‌ایم که گاه متاسفانه تا بالاترین سطح مدیریت نیز رسیده است.

اما سوژه انتخاب نماینده ایران برای لیگ نخبگان، آن هم در فصلی که هنوز به پایان نرسیده، زمینه تازه‌ترین رویارویی این دو باشگاه بود که خوشبختانه از هر دو طرف شاهد حرف‌های منطقی و مدیریت عاقلانه بودیم. بعد از اعلام نام باشگاه استقلال به خاطر صدرنشینی -آن هم با بازی عقب افتاده که می‌تواند همان یک بازی این جایگاه را از این تیم بگیرد- مرد همه کاره باشگاه آبی اعلام کرد به هواداران تیم رقیب حق می‌دهد که ناراحت باشند.

حالا باشگاه پرسپولیس پاسخ درستی به این رفتار منطقی داده که مجموعه این اتفاقات جای خوشحالی و خوشبینی دارد که در مدیریت دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران، عقل و منطق گرایی روی احساسات و حرکات پوپولیستی را بپوشاند. آنچه در خروجی آخر رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس آمد یک پیشنهاد معقول و کاملاً منطقی بود که امیدواریم مدنظر مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون قرار گیرد.

فصل تازه لیگ نخبگان از اواخر شهریور آغاز خواهد شد و تعداد تیم‌ها از ۲۴ به ۳۲ افزایش یافته و حالا کشورمان مثل سال قبل دو نماینده در این سطح خواهد داشت. با توجه به اعلام قبلی که قرار است ادامه لیگ بعد از جام جهانی برگزار شود، حتی اگر قرار باشد به جام جهانی هم برویم، باز در نیمه دوم تیر و ۱۰ روز اول مرداد فرصت کافی برای برگزاری فشرده هفت هفته باقیمانده از لیگ بیست و پنجم خواهد بود.

ضمن اینکه بارها در قرعه‌کشی‌های afc و حتی فیفا دیده‌ایم که جای خالی یک نماینده نامشخص را در نظر می‌گیرند تا به عنوان مثال، برنده پلی آف فلان وارد جدول نهایی شود. با توجه به جایگاه آقای تاج در afc ایران

هم می‌تواند از این ظرفیت استفاده کرده و حتی به فرض انجام قرعه کشی قبل از پایان فصل ما، جای خالی دو نماینده ایران را لحاظ کند.

در این صورت حق و حقدار خواهد رسید و بهترین‌ها نماینده کشورمان در فصل بعد لیگ نخبگان خواهند بود. عدالت، هزینه دارد و باید پای تصمیم درست ایستاد.

بیشتر بخوانید: استفاده مدیرعامل پرسپولیس از افزایش سهمیه ایران؛ عجله نکنید!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۶
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • پرسپولیس یه لنگ خیس IR ۱۲:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۵
    جنگ از کرونا فورس ماژورتره ولی در دوره کرونا که فورس ماژور بود کشورهای زیر، لیگ رو تعطیل کردن و صدرنشین لیگ رو قهرمان معرفی کردن: بلژیک، فرانسه، اسکاتلند، سوئیس، یونان، لهستان، صربستان، اتریش، جمهوری چک، مجارستان، رومانی، ولز، آرژانتین، اروگوئه، بولیوی، کلمبیا، اکوادور، پاراگوئه، پرو، ونزوئلا، ویتنام ، تایلند، هند، کویت، قطر، امارات. در آلمان، انگلیس، اسپانیا و ایتالیا لیگ با رعایت پروتکل اجرا شد. پس لیگ برگزار نشه استقلال قهرمان لیگ این فصل باید انتخاب بشه چون تقریبا 90 درصد کشورها، صدرنشین رو قهرمان معرفی کردند یعنی 9 کشور از هر 10 کشور

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها