دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۰
۰ |
۰

ضربه مغزی زیدان/ بحران بزرگ پیش از جام جهانی

ضربه مغزی زیدان/ بحران بزرگ پیش از جام جهانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم ملی الجزایر در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ با بحرانی بزرگ در پست دروازه‌بان‌ها روبه‌رو شده است.

کمتر از یک ماه مانده به آغاز جام جهانی ۲۰۲۶، تیم ملی الجزایر با مشکلات عدیده‌ای در خط دروازه مواجه است. پس از مصدومیت آنتونی ماندریا (از ناحیه شانه) و جراحی ملوین ماستیل، اکنون لوکا زیدان – دروازه‌بان گرانادا و فرزند زین‌الدین زیدان – نیز با آسیب‌دیدگی جدیدی مواجه شده است.

زیدان در دقایق پایانی دیدار گرانادا مقابل آلمریا در دسته دوم اسپانیا، بر اثر برخورد شدید دچار ضربه مغزی شد و در شرایطی که از ناحیه دهان دچار خون‌ریزی شده بود، زمین را ترک کرد. پس از توقف چند دقیقه‌ای مسابقه، او برای انجام آزمایش‌ها و بررسی وضعیت هوشیاری راهی بیمارستان شد. گزارش‌های اولیه از کنترل وضعیت او خبر داده‌اند اما هنوز مشخص نیست که در دیدار بعدی قادر به بازی خواهد بود یا نه.

این آسیب‌دیدگی در شرایطی رخ داده که زیدان طی هفته‌های گذشته به خاطر عملکرد متزلزل خود مورد انتقاد رسانه‌های اسپانیایی قرار داشت. او در دو بازی اخیر مجموعاً ۸ گل دریافت کرده بود، اما کارشناسان دفاع ضعیف تیمش را عامل اصلی این نتایج می‌دانند.

با مصدومیت زیدان، تنها دروازه‌بان آماده در اختیار ولادیمیر پتکوویچ، سرمربی الجزایر، الکسیس گندوز است؛ گلری که پس از جدایی از پرسپولیس در لیگ الجزایر احیا شد و اکنون در آستانه تجربه اولین جام جهانی خود قرار دارد. در کنار او، اسامی فرید شعال و غایا مرباح نیز به عنوان گزینه‌های احتمالی برای لیست نهایی مطرح شده‌اند؛ هرچند بازگشت اسامه بن‌بوت هم که قبلاً از تیم ملی خداحافظی کرده بود، هنوز منتفی نشده است.

الجزایر در جام جهانی ۲۰۲۶ در گروه سختی با آرژانتین، اردن و اتریش قرار دارد و حالا مهم‌ترین دغدغه‌اش پیدا کردن سنگربانی مطمئن است تا این بحران، مأموریت صعود از مرحله گروهی را دشوارتر نکند.

بیشتر بخوانید: همکاری دوباره بنزما و زیدان در تیم ملی فرانسه

ضربه مغزی زیدان؛ بحران بزرگ برای جام جهانی/ ستاره پرسپولیسی گزینه اصلی جانشینی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها