سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۵
۰ |
۰

در پاسداشت روز ملی خلیج فارس؛

استقلالی‌ها روی پل طبیعت

خلیج فارس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه استقلال به مناسبت فرا رسیدن روز ملی خلیج فارس، با همکاری فدراسیون ورزش‌های همگانی و با هدف ترویج فرهنگ ورزش همگانی، قصد برگزاری مراسمی را دارد.

قرار است روز پنجشنبه دهم اردیبهشت‌ماه، از ساعت ۷:۰۰ صبح، مراسمی با عنوان «ورزش‌های همگانی» در محل پل طبیعت تهران برگزار شود.

باشگاه استقلال در این ارتباط اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

از هواداران میلیونی و پرشور این باشگاه دعوت می‌شود روز پنجشنبه دهم اردیبهشت، هم‌زمان با روز ملی خلیج فارس، از ساعت ۰۷:۰۰ صبح در محل پل طبیعت تهران در رویداد ورزش‌های همگانی حضور یابند و بار دیگر اتحاد و انرژی خانواده بزرگ استقلال را به نمایش بگذارند.

این رویداد با همکاری فدراسیون ورزش‌های همگانی و با هدف ترویج نشاط اجتماعی، فرهنگ ورزش همگانی و پاسداشت نام پرافتخار خلیج فارس برگزار می‌شود و حضور گسترده هواداران استقلال می‌تواند جلوه‌ای ویژه به این برنامه ملی ببخشد.

همچنین از تمامی هواداران درخواست می‌شود از همین امروز با مراجعه به سایت رسمی باشگاه استقلال، در سامانه رسمی هواداری ثبت‌نام کنند تا در روز برگزاری رویداد، با مراجعه به ایستگاه اختصاصی استقلال و اعلام حضور همراه با ثبت شماره هواداری، از امکانات فرهنگی و خدمات ویژه این سامانه بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس هم راهی آسیا می‌شود 

خلیج فارس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها