چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۰
۰ |
۰

پیام دو بازیکن خارجی استقلال: اجازه بدهید به تهران برنگردیم!

رستم آشورماتوف
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دوکنز نازون و رستم آشورماتوف دو بازیکن سرشناس استقلال از عوامل این باشگاه درخواست کرده‌اند با خواسته آنها مبنی بر عدم بازگشت به تهران موافقت کنند.  

مدیران باشگاه استقلال مدعی‌اند با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته جهت آغاز دوباره تمرینات و البته باز شدن مسیرهای هوایی، بازیکنان خارجی این تیم باید خود را به تهران برسانند. حتی بیژن طاهری سرپرست استقلال نیز طی مصاحبه‌ای با صراحت عنوان کرد این افراد باید حداکثر تا نیمه اردیبهشت در ایران باشند.  

البته با توجه به وضعیت سیاسی موجود، نفرات خارجی تاکید دارند بدون هماهنگی با کمیته حقوقی فیفا تصمیمی نخواهند گرفت و فقط در صورتی به سوی تهران پرواز خواهند کرد که خیالشان از بابت پایان جنگ و برقراری صلح جمع شده باشد. در این میان اما دو بازیکن خارجی استقلال روی عدم حضورشان در تهران تاکید ویژه‌ای دارند.  
رستم آشورماتوف و دوکنز نازون از جمله نفراتی هستند که شانس بسیار خوبی برای همراهی تیم‌های ملی ازبکستان و هاییتی در جام جهانی ۲۰۲۶ دارند و به همین خاطر از مسئولان باشگاه استقلال درخواست کرده‌اند با توجه به اینکه رقابت‌های لیگ تا قبل از پایان جام جهانی آغاز نخواهد شد، همچنان در خدمت کادر فنی تیم ملی خود باقی بمانند تا با آمادگی بیشتری راهی تورنمنت مذکور شوند.  
آشورماتوف و نازون هم اکنون به طور ویژه زیر نظر بدنسازان تیم‌های ملی ازبکستان و هاییتی تمرین می‌کنند و به نظر می‌رسد حتی با برنامه‌ای که کادر فنی استقلال به تک تک بازیکنان این تیم جهت حفظ آمادگی جسمانی خود ارائه کرده نیز جلو نمی‌روند. البته نازون برای استقلال چهره تاثیرگذاری محسوب نمی‌شود ولی حکایت رستم کاملاً متفاوت است و او در لیگ بیست و پنجم موثرترین عنصر دفاعی آبی‌پوشان بود.

بیشتر بخوانید: تاجرنیا: بزرگ آقای استقلال رفت/ مدیرعامل سابق پرسپولیس، مهمان پیشکسوتان استقلال 

دوکنز نازون

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها