شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۲
۱ |
۲

عکس علیرضا دبیر با موشک آمریکایی

علیرضا دبیر با موشک آمریکایی
منبع: مهر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حمله آمریکا و اسرائیل به کمپ تیم‌های ملی کشتی خسارت زد، اما بازسازی برای حضور در مسابقات آغاز شد.

در جریان جنگ در ایران، آسیب‌های جدی به کمپ تیم های ملی و فدراسیون کشتی وارد شد. در اثر این آسیب‌ها رستوران، خانه‌های کشتی شهید مصطفی صدرزاده و شهید ابراهیم هادی، ساختمان اداری و سایر اماکن فدراسیون در بخش‌هایی همچون دیوارها، شیشه‌ها، سازه سقف، روشنایی‌های سالن‌های محل تمرین و اتاق‌ها، تشک کشتی، لوازم اتاق‌ها و ... دچار خسارت سنگین شد.

به دلیل در پیش بودن مسابقات جهانی در رده‌های سنی مختلف و بازی‌های آسیایی و لزوم برگزاری اردوها در کمپ تیم‌های ملی کشتی، فدراسیون بلافاصله روند بازسازی این اماکن را آغاز کرده است. در جریان این حمله وحشیانه، قطعه‌های نازل (انتهای موشک) ۲ فروند موشک کروز تاماهاک در خانه کشتی سقوط کرد.

با توجه به آسیب کمپ تیم‌های ملی کشتی و آغاز روند بازسازی، رئیس فدراسیون کشتی در حین بازدید این دو قطعه را مشاهده کرد و عکسی به یادگار در مقابل رستوران کمپ تیم های ملی کشتی گرفته شد.

بیشتر بخوانید: واکنش علیرضا دبیر به درگذشت اسطوره کشتی ایران

علیرضا دبیر با موشک

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها