سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۱
۰ |
۰

تغییر پست بازیکن تیم ملی برای رفتن به آمریکا

تغییر پست بازیکن تیم ملی برای رفتن به آمریکا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

وضعیت بازیکن جوان سپاهان برای رفتن به آمریکا تغییر کرده است.

آریا یوسفی که ذاتاً مدافع راست است و به همین عنوان هم به تیم ملی دعوت شده، در آخرین بازی درون‌تیمی تیم ملی در پستی غیرتخصصی به کار گرفته شد  و به عنوان وینگر سمت راست بازی کرد.

با توجه به ترافیک سنگین در سمت راست خط دفاعی و حضور حداقل چهار مدافع راست، طبیعتاً یکی از آنها باید خط بخورد. اما تغییر پست آریا می‌تواند معادلات را بر هم بزند. حالا که قلی‌زاده جام جهانی را از دست داده و جهانبخش هم مصدوم شده، این تغییر موقعیت شانس یوسفی را افزایش می‌دهد.

او پیش‌تر، احتمالا گزینه چهارم قلعه‌نویی در دفاع راست بود،به خصوص اینکه نفرات آماده و با تجربه‌ای مثل رضاییان، حردانی و اسماعیلی‌فر در سمت راست خط دفاعی حضور دارند.

یوسفی با تغییر پست اما حالا احتمال دارد با نظر مثبت سرمربی، راهی جام جهانی شود و به عنوان وینگر به کار گرفته شود

.با این حال نباید فراموش کرد، با وجود مصدومیت قلی زاده و حذف اجباری او، در پست وینگر راست هم ترافیک شدید است و مدعیان زیادی حضور دارند. 

بیشتر بخوانید: برنامه جدید تیم ملی برای جام جهانی؛ اعزام به ترکیه و دو بازی دوستانه نامعلوم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها