سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۴
۰ |
۲

اولتیماتوم قهرمان لیگ به مهدی تاج؛ دیگر تیم‌داری نخواهیم کرد

علیرضا جنتی مدیرعامل گروه صنایع گیتی پسند
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مدیرعامل گیتی‌پسند گفت: اگر جام باشگاه‌های آسیا امسال برگزار نشود، سال آینده در فوتسال تیم‌داری نمی‌کنیم.

گیتی پسند اصفهان، پرافتخارترین تیم فوتسال ایران که برای سومین فصل متوالی از عنوان قهرمانی خود دفاع کرد، برای سال جاری به دنبال حضور در جام باشگاه‌های آسیا است و نسبت به وعده‌های مهدی تاج حساب ویژه‌ای باز کرده است.

مدیرعامل این باشگاه اعلام کرد در صورتی که قول نایب رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا برای چندمین مرتبه عملی نشود، از سال آینده در رشته فوتسال تیم‌داری نخواهند کرد.

گیتی پسند که سابقه یک عنوان قهرمانی و دو نایب قهرمانی در جام باشگاه‌های آسیا را در کارنامه دارند، با وجود سه قهرمانی اخیر در لیگ ایران و به دلیل عدم برگزاری بزرگ‌ترین تورنمنت باشگاهی قاره کهن، از حضور در رویداد بین المللی دور مانده‌اند و سال گذشته از مهدی تاج وعده گرفتند که برای سال ۱۴۰۵ و پس از هفت سال، یک بار دیگر این تورنمنت در تقویم AFC گنجانده شود.

علیرضا جنتی مدیرعامل گروه صنایع گیتی پسند در خصوص آخرین وضعیت این باشگاه گفت: با برنامه ریزی دقیق و حساب شده و توان ارکان باشگاه و تیم توانستیم هفتمین قهرمانی را کسب نموده و آن را به روح پُر فتوح شهدای مدرسه شجره طیبه اهدا نماییم.

رئیس هیأت مدیره گیتی پسند افزود: در سال ۱۴۰۵ هنوز هیچگونه فعالیتی را آغاز نکرده ایم و منتظر تصویب بودجه در هیأت مدیره می باشیم.

جنتی ادامه داد: البته با توجه به شرایط کشور و نیز شرایط اقتصادی قطعاً در بودجه باشگاه افزایش خاصی نسبت به سال قبل نخواهیم داشت و در جایی که اکثر باشگاه‌ها یا دولتی هستند و یا خصوصی، شاید ما بتوانیم با بودجه حداقلی در فوتسال ادامه دهیم و انتظارمان از مجموعه همکارانم در باشگاه مدیریت بحران با توجه به شرایط خاص را انتظار دارم.

علیرضا جنتی در ادامه توضیح داد: لیگ برتر ایران در رشته فوتسال بین تیم اول و دهم هیچ فرقی نیست و برگزار نشدن جام باشگاههای آسیا لیگ فوتسال را بیشتر به جام های دوستانه و دور همی تبدیل نموده است. در حالی که همه ساله به طور منظم شاهد برگزاری جام باشگاههای والیبال، هندبال و بسکتبال هستیم متأسفانه برای ششمین سال متوالی رشته فوتسال برگزار نگردید.

جنتی در پایان گفت: البته جناب آقای تاج در صحبت‌هایی فرمودند که در سال ۱۴۰۵ این مسابقات برگزار می شود که امیدواریم این اتفاق بیفتد چون اگر مجدداً شاهد عدم برگزاری جام باشگاههای آسیا باشیم تیم داری ما در سال ۱۴۰۶ در این رشته در هاله ای از ابهام قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: افشاگری سرمربی استقلال: گل سالم ما به خاطر ۴ صدم ثانیه مردود شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها