دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۰
۰ |
۱

این چهار نفر با استقلال قرارداد ندارند/ قرارداد میلیاردی استقلالی‌ها کجاست؟

مجید نامجو مطلق
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیران باشگاه استقلال مدعی‌اند هنوز با اعضای کمیته فنی خود هیچ قراردادی منعقد نکرده‌اند و شایعه پرداخت میلیاردی به آنها صحت ندارد.

از اوایل زمستان ۱۴۰۴ بحث تشکیل کمیته فنی باشگاه استقلال مطرح شد و در روزهای پایانی سرمربیگری ریکاردو ساپینتو کمیته مذکور عملاً کار خود را استارت زد ولی مشخص بود که مرد پرتغالی زیر بار گوش دادن به حرف‌های آنها نمی‌رود!

این کمیته که مردان سرشناسی همچون: بهتاش فریبا، مجید نامجو مطلق، رضا حسن‌زاده و جهانگیر کوثری ۴ عضو اصلی آن محسوب می‌شوند، در بحث برکناری ساپینتو و همچنین روی کار آمدن سهراب بختیاری‌زاده نقش مهمی داشت و در آن مقطع مشاوره‌هایی منظم به علی تاجرنیا میداد. قرار بود با روی کار آمدن سرمربی جدید، این کمیته حداقل هفته یک جلسه برگزار کرده و ضمن آنالیز عملکرد تیم استقلال، با هماهنگی مدیرعامل باشگاه از سهراب بختیاری‌زاده نیز پیرامون مسائل فنی تیم توضیح بخواهند ولی جنگ شروع شد و همه چیز سر و شکل دیگری به خود گرفت.

در این میان شایعه شده که چهار عضو کمیته فنی استقلال با باشگاه قرارداد میلیاردی بسته و هر کدام رقم قابل ملاحظه‌ای از آن را نیز دریافت کرده‌اند ولی مدیران استقلال قاطعانه مدعی‌اند هنوز قراردادی با فریبا، نامجو مطلق، حسن‌زاده و کوثری بسته نشده و اگر پولی هم به آنها پرداخت شده است، صرفاً رقمی بوده که تحت عنوان «حق جلسات» پرداخت می‌شود و مبلغ آن (البته بر اساس ادعای استقلالی‌ها) اصلاً میلیاردی نیست.

بیشتر بخوانید: دوکنز نازون پشت پرده ماجرای شرط‌بندی در استقلال را فاش کرد/ فیلم محرمانه‌ای که استقلالی‌ها را به دردسر انداخت

بهتاش فزیبا

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها