سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۲
۰ |
۲

حسین‌زاده: برای شگفتی در جام جهانی هم‌قسم شده‌ایم

حسین‌زاده: برای شگفتی در جام جهانی هم‌قسم شده‌ایم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به برگزاری بازی‌های درون‌تیمی به دلیل نبود حریف خارجی تأکید کرد شاگردان قلعه‌نویی برای خلق شگفتی و صعود از گروه در جام جهانی عزم جدی دارند.

ملی‌پوشان فوتبال ایران عصر امروز در سومین دیدار درون‌تیمی خود در اردوی آماده‌سازی به مصاف یکدیگر رفتند. در این مسابقه، امیرحسین حسین‌زاده موفق شد گلزنی کند و آمادگی‌اش را نشان دهد؛ مهاجمی که در فصل گذشته یکی از مدعیان جدی آقای گلی بود.

حسین‌زاده پس از پایان این بازی درباره شرایط اردو گفت: حدود ۲۰ روز است که در اردو هستیم و به خاطر نبود حریف خارجی، مجبور شدیم بازی درون‌تیمی برگزار کنیم. بازی خوبی بود اما بیشتر روی مسائل فیزیکی تمرکز داشتیم تا تکنیکی، چون هدف اصلی‌مان آماده‌سازی بدن‌ها برای جام جهانی است.

او درباره نبود دیدارهای تدارکاتی مناسب افزود: در این شرایط ناچار بودیم این‌طور بازی دوستانه برگزار کنیم. امیدوارم در ادامه و به‌ویژه در اردوی ترکیه، بازی‌های دوستانه خوبی برای ما تدارک ببینند تا با آمادگی بیشتری راهی جام جهانی شویم.

مهاجم تیم ملی در واکنش به شایعاتی درباره احتمال عدم صدور ویزا برای برخی بازیکنان گفت: اصلاً به این مسائل فکر نمی‌کنیم چون در حیطه اختیارات ما نیست. این موضوع به فیفا مربوط است و فیفا موظف است برای همه بازیکنان، کادر فنی و تدارکات ویزا بگیرد. هیچ استرسی از این بابت نداریم.

حسین‌زاده درباره اهداف تیم ملی در جام جهانی نیز تأکید کرد: از همان روزی که گروه‌بندی مشخص شد، امیرخان به ما گفتند هدف‌مان باید صعود از گروه باشد؛ حتی نه فقط یک مرحله، بلکه دو مرحله بالاتر برویم. همه بازیکنان هم‌قسم شده‌اند که از گروه صعود کنیم و شگفتی بسازیم.

بیشتر بخوانید: مهاجم پرسپولیس شریک گلباران قرمزها/ برتری سفیدها در چهارمین بازی درون‌گروهی تیم ملی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها