پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۱
۰ |
۰

اعتراض هواداران موثر بود؛ قیمت بلیت اتوبوس در جام جهانی کاهش یافت

حمل و نقل نیویورک-نیوجرسی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قیمت بلیت اتوبوس‌های شاتل به یکی از ورزشگاه‌های جام جهانی در نیوجرسی، پس از اعتراض هواداران، کاهش پیدا کرد.

هوادارانی که قصد داشتند به ورزشگاه مت‌لایف بروند، در ابتدا باید برای سفر از ترمینال گرند سنترال یا پایانه اتوبوس پورت آتوریتی در نیویورک تا محل بازی، ۸۰ دلار پرداخت می‌کردند. کتی هوکول، فرماندار ایالت نیویورک، در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که قیمت بلیت اتوبوس اکنون به ۲۰ دلار کاهش یافته تا جام جهانی تا حد ممکن در دسترس همه باشد.

قرار است ورزشگاه مت‌لایف در تاریخ ۱۳ ژوئن میزبان بازی برزیل مقابل مراکش، ۱۶ ژوئن فرانسه مقابل سنگال، ۲۲ ژوئن نروژ مقابل سنگال، ۲۵ ژوئن اکوادور مقابل آلمان و ۲۷ ژوئن پاناما مقابل انگلیس باشد. همچنین یک بازی مرحله یک‌شانزدهم نهایی، یک بازی مرحله یک‌هشتم نهایی و فینال جام جهانی نیز در این ورزشگاه برگزار خواهد شد.

هواداران انگلیس پیش‌تر نارضایتی خود را از هزینه‌های سفر ابراز کرده بودند؛ یکی از آن‌ها گفته بود که هزینه قطار از بوستون و نیویورک به محل مسابقات، بیشتر از مبلغی است که برای حضور در فینال یورو ۲۰۲۴ در برلین پرداخت کرده بود.

پیش از کاهش قیمت‌ها، بیلی گرانت، هوادار قدیمی انگلیس، به خبرگزاری پرس اسوسیشن گفت: «راستش وقتی اعلام کردند بلیت قطار بوستون ۱۰۰ دلار است، اولین واکنشم این بود که شوخی می‌کنید؟ این واقعاً زیاده‌روی است.» او ادامه داد: «احتمالاً هزینه آن قطار بیشتر از پولی است که برای فینال یورو پرداخت کردم. پس برای من، رفتن به ورزشگاه در آمریکا بیشتر از تماشای فینال در آلمان هزینه دارد؛ همان فینالی که انگلیس متأسفانه به اسپانیا باخت. بعد هم مسیر نیویورک ۱۵۰ دلار (۱۱۱ پوند) شد و با خودم گفتم دیگه واقعاً مسخره شده. هم برای ورود به ورزشگاه از مردم پول زیادی می‌گیرند، هم برای رساندنشان به آنجا دوباره حسابی تیغشان می‌زنند.»

میکی شریل، فرماندار نیوجرسی، گفت که بلیت رفت‌وبرگشت قطارهای NJ Transit نیز از ۱۵۰ دلار اولیه به ۹۸ دلار کاهش یافته و قرار است فروش این بلیت‌ها از روز چهارشنبه آغاز شود.

خانم شریل پیش‌تر فیفا را مسئول بالا بودن هزینه حمل‌ونقل هواداران جام جهانی دانسته و گفته بود که ایالت «توافقی را به ارث برده که در آن فیفا هیچ بودجه‌ای برای حمل‌ونقل اختصاص نداده است.»

فیفا اعلام کرد که از اظهارات فرماندار شریل «متعجب» شده است. فرماندار هوکول نیز گفت ۲۰ درصد از بلیت‌های موجود برای اتوبوس‌های شاتل به ساکنان نیویورک اختصاص خواهد یافت، چون آن‌ها «در میزبانی جهان کمک می‌کنند.»

بیشتر بخوانید: گرمای کشنده در کمین جام جهانی ۲۰۲۶؛ درخواست فوری دانشمندان برای تغییر قوانین فیفا

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها