شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۰
۰ |
۰

وحشت انگلیسی‌ها در جام جهانی ۲۰۲۶؛ استادیوم خالیه...

هواداران انگلیس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ترس از صندلی‌های خالی در مسابقات انگلیس بالا گرفته، چون مشخص شده که هیچ‌یک از بازی‌های جام جهانی به طور کامل بلیت‌فروشی نشده‌اند.

مدیران حریص فیفا با تعیین قیمت‌های سرسام‌آور برای مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا، کانادا و مکزیک، باعث شورش و نارضایتی هواداران شده‌اند. در حالی که فقط یک ماه تا آغاز رقابت‌ها باقی مانده، نگرانی‌ها درباره ضعف این تورنمنت در حال افزایش است.

گفته می‌شود افراد داخلی فیفا از فروش کند بلیت‌ها نگران هستند؛ به‌طوری که برای هر ۱۰۴ بازی برنامه‌ریزی‌شده هنوز هزاران صندلی در سایت رسمی فیفا موجود است.

طبق گزارش TicketData طرح‌های فروش لحظه آخری هم نتوانسته تماشاگران را به ورزشگاه‌ها بکشاند و حتی دلال‌هایی که بلیت‌ها را دوباره می‌فروشند، قیمت‌های پایین‌تری پیشنهاد می‌دهند.

در سایت رسمی فیفا هنوز صدها بلیت برای بازی‌های مرحله گروهی انگلیس در دسترس است.  برای بازی افتتاحیه ۱۷ ژوئن مقابل کرواسی، هنوز ۶۷ بلیت درجه یک باقی مانده که قیمت هرکدام ۱۸۷۴ پوند است. همچنین برای بازی ۲۳ ژوئن مقابل غنا، ۲۵۲ بلیت با قیمت ۱۴۸۲ پوند، و برای مسابقه ۲۷ ژوئن برابر پاناما، ۱۲۶ بلیت با قیمت ۱۳۶۵ پوند موجود است. صدها بلیت دیگر هم برای هر سه بازی در دسته‌های ارزان‌ترِ دو و سه فروخته نشده‌اند. تقریباً ۱۰ هزار بلیت دیگر نیز در سایت فروش مجدد فیفا با قیمت‌هایی از ۴۳۰ پوند به بالا عرضه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اتفاق قابل پیش‌بینی؛ قیمت بلیت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ سقوط کرد!

استادیوم AT&T دالاس؛ میزبان بازی انگلیس - کرواسی در جام جهانی
استادیوم AT&T دالاس؛ میزبان بازی انگلیس - کرواسی در جام جهانی

خالی ماندن صندلی‌ها می‌تواند برای جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، یک آبروریزی بزرگ باشد؛ کسی که پیش‌تر گفته بود: «برای ۷۷ بازی از ۱۰۴ مسابقه، بیش از یک میلیون درخواست بلیت دریافت شده است. ما تعدادی بلیت را برای فروش لحظه آخری نگه می‌داریم... اما همه بازی‌ها کاملاً فروخته شده‌اند.»

سایمون هریس، کارمند بازنشسته امور مالی و هوادار ۶۷ ساله انگلیس از بریدجنورث در شراپشایر، گفت: «با این قیمت‌های بسیار بالا، تعجبی ندارد که حتی یک بازی هم کاملاً فروش نرفته باشد.» مکس ولتمن، ۴۵ ساله و مدیر پروژه از بیرمنگام، هم گفت: «فیفا فقط خودش را باید سرزنش کند. آن‌ها یک مشت کلاهبردارند.»

انجمن هواداران فوتبال نیز اعلام کرد: «قیمت‌گذاری مضحک بلیت‌ها و سیاست‌های غیرشفاف فیفا باعث شده بسیاری از هواداران به این نتیجه برسند که توان مالی حضور در بزرگ‌ترین رویداد جهانی فوتبال را ندارند. این گران‌ترین جام جهانی تاریخ است.»

فیفا به درخواست برای اظهار نظر پاسخی نداد.

این مطلب را هم بخوانید: معرفی کامل استادیوم‌های جام جهانی ۲۰۲۶/ با میزبان‌های آمریکا، کانادا و مکزیک آشنا شوید +تصاویر و جزئیات

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها