سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۶
۰ |
۰

۵۴ سال قبل در چنین روزی (۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۱)

تونل زمان| قهرمان آسیا با گلزنی ستارگان استقلال و پرسپولیس

علی جباری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

۵۴ سال قبل در چنین روزی تیم ملی فوتبال کشورمان به لطف گلزنی دو ستاره فراموش نشدنی استقلال و پرسپولیس، برای دومین مرتبه متوالی قهرمان جام ملت‌های آسیا شد.

بعد از این‌که تیم ملی ایران در سال ۱۹۶۸ برای نخستین‌بار قهرمان جام ملت‌های آسیا شد، برخی چهره‌های شرقی فوتبال قاره کهن این ادعا را مطرح کردند که اگر آن مسابقات به میزبانی شهر تهران برگزار نمی‌شد، ایران نمی‌توانست قهرمان شود اما ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۱ پاسخ محکمی به این ادعای نادرست داده شد.

تیم ملی فوتبال ایران که با هدایت مرحوم محمد رنجبر راهی جام ملت‌های ۱۹۷۲ بانکوک شده بود، همه حریفان خود را شکست داد و مقتدرانه به فینال رسید تا در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۱ به مصاف کره جنوبی برود. ایران در آن دیدار به لطف گل‌هایی که علی جباری و حسین کلانی، ستارگان وقت تاج (استقلال) و پرسپولیس به ثمر رساندند، حریف مدعی و قدرتمند خود را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد تا دومین قهرمانی متوالی در جام ملت‌های آسیا را اتفاقا هنگام میزبانی یکی از تیم‌های شرقی آسیا جشن بگیرد و قدرت برتر خویش را دیکته کند.

البته حتما می‌دانید که ایران ۴ سال بعد از آن، سه گانه قهرمانی‌های متوالی خود در جام ملت‌های آسیا را کامل کرد.

بیشتر بخوانید: ورود فاجعه به فوتبال ایران/ سالگرد انتخاب مردی که حساب فدراسیون را جارو کرد!

حسین کلانی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها