سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۶
۰ |
۱

قراردادم با استقلال یک میلیارد تومان است/ شاید بروم گلف بازی کنم

قراردادم با استقلال یک میلیارد تومان است/ شاید بروم گلف بازی کنم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بازیکن تیم بسکتبال بانوان استقلال از کیفیت خوب لیگ امسال به دلیل حضور بازیکنان خارجی گفت و احتمال بازگشتش به گلف را مطرح کرد.

عسل پورحیدری، بازیکن تیم بسکتبال بانوان استقلال که در مراسم تقدیر از تیم‌های برتر گلف حضور داشت، درباره مسیر ورزشی خود توضیح داد و گفت ابتدا در رشته گلف فعالیت می‌کرده اما بعدها تصمیم گرفته تمرکزش را بر بسکتبال بگذارد. با این حال او اعلام کرد در صورت فراهم بودن شرایط مناسب، احتمال دارد فصل آینده دوباره به گلف بازگردد.

پورحیدری درباره سطح مسابقات لیگ بسکتبال بانوان در فصل جاری گفت: این نخستین سال بود که پنج تیم در لیگ بازیکنان خارجی داشتند و همین موضوع باعث شد سطح مسابقات بالاتر برود.

او افزود: با وجود کیفیت مناسب لیگ، شرایط کشور و جنگ باعث شد برخی بازیکنان خارجی در هفته‌های پایانی از ایران بروند که مشکلاتی ایجاد کرد، اما در مجموع لیگ عملکرد خوبی داشت.

او درباره قرارداد بازیکنان لیگ نیز صحبت کرد و توضیح داد: قرارداد من در بسکتبال بانوان حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است. به نظرم این مبلغ برای بانوان رقم خوبی محسوب می‌شود و امیدوارم در سال‌های آینده افزایش پیدا کند.

پورحیدری در پایان ابراز امیدواری کرد که شرایط لیگ و حمایت از بازیکنان سال‌به‌سال بهتر شود.

بیشتر بخوانید: سرمربی بسکتبال زنان استقلال: اگر تیم حریف بازی می‌کرد، باز هم می‌باخت

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها