پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۲
۰ |
۰

نامزد ریاست باشگاه: از مالدینی بهره خواهیم برد

پائولو مالدینی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یکی از نامزدهای ریاست باشگاه فنرباغچه از گفتگوی جدیدش با پائولو مالدینی پرده برداشت.

در حالی که انتخابات ریاست باشگاه فنرباغچه نزدیک است، نامزدها تلاش می‌کنند پس از از دست دادن قهرمانی و سپردن آن به رقیبشان گالاتاسرای، دلایل قانع‌کننده‌ای به هواداران برای حمایت از خود ارائه دهند.

گزارش شده بود که هاکان صافی طی هفته‌های اخیر در ایتالیا حضور داشته و با مدیران باشگاه میلان دیدار کرده است. همچنین گفته می‌شد که او با پائولو مالدینی، مدیر سابق میلان، شام خورده و حالا در یک مصاحبه پادکستی داخل جت شخصی‌اش این موضوع را تأیید کرده است.

صافی گفت: «ما با مالدینی نشست و گفت‌وگو کردیم. او مغز فوتبالی ما در جهان و سفیر فوتبالی‌مان خواهد بود. با هم کارهای زیبایی انجام خواهیم داد. در نقل‌وانتقالات آینده‌ای که انجام می‌دهم، از حضور مالدینی بهره خواهیم برد.»

مالدینی، اسطوره سابق میلان و تیم ملی ایتالیا، همیشه گفته بود که خودش را در هیچ باشگاهی جز میلان نمی‌بیند؛ باشگاهی که تمام دوران حرفه‌ای‌اش را در آن سپری کرد. با این حال، اگر همکاری با تیمی خارج از سری آ باشد، شاید انعطاف‌پذیرتر عمل کند.

او از سال ۲۰۱۵ یکی از مالکان میامی اف‌سی بوده و سپس بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ به‌عنوان مدیر فنی روسونری فعالیت کرده است.

بیشتر بخوانید: پیشنهاد جالب برای مالدینی؛ اسطوره میلان در نزدیکی ایران؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها