اگرچه استقلال در خلال برگزاری یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر توانست عنوان قهرمانی جام حذفی را از آن خود کند ولی کسب این کاپ، هوادارانش را راضی نکرد چون با توجه به وجود انبوه ستارگان در جمع آبیپوشان، همه آنها از پرویز مظلومی توقع فتح لیگ برتر را داشتند.
در چنین شرایطی و پس از پایان لیگ یازدهم که با قهرمانی سپاهان خاتمه یافت، استقلال که به یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کرده بود، در این مرحله باید مقابل سپاهان میایستاد؛ جدال دو تیم ایرانی که به صورت تکبازی و در اصفهان برگزار شد.
این دیدار در روز ۲ خرداد ۱۳۹۱ انجام شد و سپاهان با دو گل استقلال را شکست داد تا فصل برای آبیپوشان تمام شود و دقیقا بلافاصله پس از همین مسابقه، اولین دوره حضور پرویز مظلومی در استقلال تحت عنوان سرمربی نیز خاتمه یابد. در واقع شکست استقلال مقابل سپاهان زلاتکو موجب شد تا چراغ سبز برای امیر قلعهنویی جهت بازگشت به جمع آبیپوشان روشن شود.
طی روزهای آینده خواهیم نوشت که امیر چگونه سرمربی استقلال شد.
بیشتر بخوانید: قهرمان آسیا با گلزنی ستارگان استقلال و پرسپولیس

