جمعه ۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۰
۰ |
۰

پیاتزا به تهران رسید؛ شمارش معکوس برای لیگ ملت‌های والیبال +عکس

پیاتزا به تهران رسید؛ شمارش معکوس برای لیگ ملت‌های والیبال +عکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

روبرتو پیاتزا، سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال ایران، عصر امروز وارد تهران شد تا مرحله نهایی آماده‌سازی ملی‌پوشان را برای حضور در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶، که از ۲۰ خردادماه آغاز می‌شود، بر عهده بگیرد.

روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، عصر امروز (جمعه اول خردادماه) از طریق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) وارد تهران شد. ورود پیاتزا به پایتخت، آغازگر مرحله نهایی آماده‌سازی ملی‌پوشان برای حضور در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶ خواهد بود.

عباس نظریان، سرپرست تیم ملی مردان، و رحمان محمدی‌راد، مربی تیم، در فرودگاه از سرمربی ایتالیایی استقبال کردند. با ورود پیاتزا و لغو اردوی برون‌مرزی ترکیه، تمرینات تیم ملی به‌صورت متمرکز در کمپ تیم‌های ملی مجموعه ورزشی آزادی پیگیری خواهد شد. حضور تمام بازیکنان، از جمله لژیونرها و ستاره‌های بازگشته از لیگ قهرمانان آسیا، در این اردو پیش‌بینی می‌شود.

پیاتزا که در هفته‌های اخیر عملکرد بازیکنان را به‌صورت آنلاین زیر نظر داشته، از فردا هدایت مستقیم تمرینات را بر عهده خواهد گرفت. این اقدام با هدف افزایش فضای رقابتی میان بازیکنان برای رسیدن به لیست نهایی اعزامی به لیگ ملت‌ها صورت می‌گیرد.

تیم ملی والیبال ایران طبق برنامه، نهم خردادماه تهران را به مقصد برزیل ترک خواهد کرد تا علاوه بر برگزاری اردوی تدارکاتی، دو دیدار دوستانه با تیم ملی این کشور برگزار کند.

مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶ از ۲۰ خردادماه آغاز می‌شود و تیم ملی ایران در هفته‌های اول تا سوم به ترتیب در کشورهای برزیل، فرانسه و صربستان به مصاف حریفان خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: 

پیاتزا به تهران رسید؛ شمارش معکوس برای لیگ ملت‌های والیبال +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها