شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۲
۰ |
۱

لژیونرهای تیم ملی در سفارت آمریکا

تمرین تیم ملی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در حالی که روز پنجشنبه سی و یکم اردیبهشت اعضای تیم ملی با حضور در شهر آنکارا به سفارت آمریکا رفتند تا در مصاحبه و مراحل ابتدایی دریافت ویزا برای سفر به آمریکا شرکت کنند این اتفاق برای تازه واردهای اردوی تیم ملی نیز تکرار خواهد شد.

با توجه به تعطیلی روزهای شنبه و یکشنبه سفارت آمریکا اخبار رسیده از افراد نزدیک به اردوی تیم ملی حاکی از آن است که تازه واردهای تیم ملی از جمله بازیکنان شاغل در لیگ امارات و یونان که به تازگی به جمع اعضای تیم ملی پیوسته‌اند باید مراحل اداری این کار را ظرف روزهای آینده پشت سر بگذارند.

گفته می‌شود قرار است مهدی محمدنبی مدیر تیم ملی فوتبال کشورمان در یکی از روزهای دوشنبه یا سه‌شنبه هفته جاری همراه با لژیونرهای تازه حاضر شده در محل اردوی تیم ملی مجدداً به آنکارا سفر کند و اقدامات اولیه جهت دریافت ویزا برای این دسته از بازیکنان را استارت بزند.

لازم به ذکر است؛ نبی در تازه‌ترین اظهاراتش مدعی شده هیچ مشکلی در مسیر صدور ویزا برای اعضای تیم ملی وجود نداشته و همه نفرات مجوز سفر به آمریکا را دریافت خواهند کرد که البته این موضوع مادامی که نتیجه نهایی اعلام نشده قطعیت پیدا نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اعضای تیم ملی در سفارت آمریکا/ گرفتن ویزا اردوی آنتالیا را تعطیل کرد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها