دوشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۹
۰ |
۰

آخرین و احساسی‌ترین شب فرعون در آنفیلد؛ بیشتر از تمام عمرم گریه کردم +عکس

محمد صلاح
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

محمد صلاح در شبی احساسی و تاریخی، پس از ۹ فصل پرافتخار با پیراهن لیورپول از هواداران آنفیلد خداحافظی کرد.

آخرین حضور محمد صلاح در پیراهن لیورپول به شبی احساسی و فراموش‌نشدنی در ورزشگاه آنفیلد تبدیل شد؛ شبی که ستاره مصری اعتراف کرد بیش از هر زمان دیگری در زندگی‌اش گریه کرده است.

صلاح پس از پایان دیدار ۱-۱ لیورپول برابر برنتفورد، در حالی که به‌شدت تحت تأثیر احساسات قرار گرفته بود، با تشویق ممتد هواداران بدرقه شد. او در دقیقه ۷۳ از زمین مسابقه خارج شد و فضای احساسی ورزشگاه نشان می‌داد هواداران به‌خوبی ارزش سال‌هایی را که این مهاجم مصری برای باشگاه رقم زد، درک می‌کنند.

صلاح در گفت‌وگو با اسکای اسپورت درباره این خداحافظی احساسی گفت: «فکر می‌کنم بیشتر از تمام عمرم گریه کردم. معمولاً آدم احساساتی‌ای نیستم، اما اینجا همه جوانی‌مان را زندگی کردیم. از روز اول تا آخرین لحظه، همه‌چیز را کنار هم تجربه کردیم. ما لیورپول را به جایگاهی برگرداندیم که به آن تعلق داشت.»

او همچنین از رابطه نزدیکش با اندی رابرتسون صحبت کرد؛ مدافعی که او هم در پایان فصل از لیورپول جدا می‌شود و در سال‌های اخیر یکی از مهره‌های کلیدی موفقیت‌های تیم بوده است.

صلاح درباره هم‌تیمی اسکاتلندی‌اش گفت: «رابرتسون به این دلیل محبوب است که همیشه همه توانش را برای تیم گذاشت. ترک لیورپول سخت است، به‌خصوص وقتی بازیکنی مثل او را کنار خودت داشته باشی. برای من افتخار بزرگی بود که سال‌ها با او در یک رختکن بودم.»

خداحافظی محمد صلاح و اندی رابرتسون از لیورپول

صلاح و رابرتسون هر دو در تابستان ۲۰۱۷ به لیورپول پیوستند؛ دورانی که آغاز یکی از موفق‌ترین نسل‌های تاریخ معاصر باشگاه بود. آن‌ها طی این سال‌ها موفق شدند قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و دو عنوان لیگ برتر را به دست آورند و نام خود را در تاریخ باشگاه ثبت کنند.

با وجود برخی حواشی در ماه‌های پایانی حضور صلاح در لیورپول، هواداران در آخرین بازی او هیچ نشانه‌ای از دلخوری نشان ندادند. ستاره مصری در دسامبر ۲۰۲۵ با انتقاد از رفتار باشگاه گفته بود احساس می‌کند «او را قربانی کرده‌اند» و چندی بعد نیز در شبکه‌های اجتماعی از لزوم بازگشت تیم به «فوتبال هوی‌متال» صحبت کرده بود؛ اصطلاحی که یادآور سبک پرانرژی و هجومی دوران اوج لیورپول تحت هدایت یورگن کلوپ بود.

با این حال، صلاح در پایان از رضایت کامل خود نسبت به دوران حضورش در آنفیلد سخن گفت: «وقتی به گذشته نگاه می‌کنم، نمی‌توانم بگویم چیزی بیشتر از این می‌خواستم. ما همه‌چیز را بردیم. مهم‌تر از جام‌ها، عشق هواداران است؛ این ارزشمندترین چیزی است که با خودم می‌برم.»

او همچنین تأکید کرد که جدایی از لیورپول برایش ساده نخواهد بود: «هر بار که به اینجا فکر کنم، احساساتی می‌شوم. امیدوارم تیم همچنان در بالاترین سطح بماند و برای همه افتخارات بجنگد.»

خداحافظی محمد صلاح از لیورپول

در سوی دیگر، اندی رابرتسون نیز از فشار روحی روزهای خداحافظی صحبت کرد و رقابت‌های نفس‌گیر سال‌های اخیر با منچسترسیتی و پپ گواردیولا را یادآور شد.

او گفت: «از نظر احساسی کاملاً خسته‌ام. این هفته پر از خداحافظی بود. پپ گواردیولا ما را مجبور کرد به سطحی فراتر از توانایی‌های معمول‌مان برسیم. اگر او و منچسترسیتی نبودند، احتمالاً قهرمانی‌های بیشتری در لیگ برتر به دست می‌آوردیم.»

رابرتسون همچنین به جدایی سیموس کولمن از اورتون اشاره کرد و گفت: «ما می‌دانیم سال‌های بعد همیشه می‌توانیم به این باشگاه‌ها برگردیم. این پایان راه نیست؛ فقط پایان یک فصل مهم از زندگی ماست.»

بیشتر بخوانید: محمد صلاح سجده و خداحافظ/ پایان فرعون فوتبال در قلب لیورپول +عکس

خداحافظی محمد صلاح از لیورپول

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها