سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۶
۸ |
۱

واکنش پرسپولیس به خبر جذب لیموچی، یوسفی و ایری/ حدادی: می‌خواهیم میانگین سنی را پایین بیاوریم

واکنش پرسپولیس به خبر جذب لیموچی، یوسفی و ایری/ حدادی: می‌خواهیم میانگین سنی را پایین بیاوریم
منبع: ایسنا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به خبر مذاکره با وینگر سپاهان واکنش نشان داد.

پیمان حدادی با تاکید بر حمایت از جذب بازیکنان آکادمی پرسپولیس، گفت: ما در ۲ ماه گذشته با ۸ بازیکن آکادمی در رده های جوانان، امید و حتی نوجوانان قرارداد حرفه ای بستیم. مطمئنیم این بازیکنان در کنار بازیکنان با استعداد دیگر که با آن ها قرارداد می بندیم می توانند ستاره های آینده فوتبال ایران شوند.

وی درباره جذب لیموچی گفت: تمرکزمان این است از بازیکنان با استعداد خودمان استفاده کنیم. عنایت زاده، سهیل صحرایی، براجعه و صادقی و سایر جوانان ما با استعداد هستند. مطمئنم همین فرصتی که به محمودی داده شد اگر به بازیکنان دیگر ما هم داده می‌شد به درستی از آن استفاده می‌کردند.

مدیرعامل پرسپولیس افزود: یکی از سیاست‌های ما این است در ۲ یا ۳ پنجره نقل و انتقالاتی میانگین سنی تیم را پایین بیاوریم و هم به سمت جوانگرایی از داخل آکادمی باشگاه برویم. یکی از موضوعاتی که با اوسمار هم داشتیم همین موضوع بوده است.

حدادی درباره مذاکره با آریا یوسفی و ایری نیز گفت: ما هیچ مذاکره‌ای با هیچ بازیکنی نداشته‌ایم.

وی درباره سرانجام برگزاری لیگ برتر گفت: مسئولان مربوطه باید پاسخ بدهند. ما از اول بر برگزاری مسابقات و تصمیمات عادلانه مصر بوده و خواهیم بود و از حق و حقوق باشگاه‌مان پا پس نمی‌کشیم.

حدادی در پاسخ به این سوال که پیگیری این موضوع در چه مرحله‌ای است، خاطرنشان کرد: اجازه بدهید مسیر خودمان را طی کنیم. جایی که نیاز باشد حتما به اطلاع سهامداران و هواداران خواهیم رساند.

مدیرعامل پرسپولیس درباره شکایت این باشگاه از زارعی گفت: تیم حقوقی ما کار خود را جلو می‌برند.

بیشتر بخوانید: اشکان دژاگه با طوفان مهاجم پرسپولیسی قهرمان شد/ صعود رویایی با ماشین گلزنی ایرانی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۴
  • محسن IR ۰۱:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
    این حدادی تا تیم رو نابود نکنه ول نمیکنه با گدا بازی نمیتونی قهرمان بشی
  • حمیدرضا DE ۲۲:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
    پرسپولیس بازیکن بزرگ و تاپ میخواد بازیکن سازی کار تیم های مدعی نیست. یک یا دو بازیکن در سال فرصت بدی عالیه ولی بازیکن و سرمربی تاپ نیاز داره. این توهم که یک تیم جوون رو بسازیم بیاریم قهرمان کنیم فقط چندسال عقبمون میندازه. مدیر پرسپولیس باید باتجربه و کارکشته باشه ایشون خیلی جوونه و باید فعلا جای دیگه تجربه کسب کنه. ما کمتر از تاپ در پرسپولیس قبول نداریم در هیچ پستی.
  • پرسپولیسی GB ۰۳:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    علیپور، گرا، براجعه، سرلک، سروش، بیفوما، کاظمیان را بیرون کنید
  • رضا IR ۰۶:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    این میخواد جوان ها را بیاره تا تو تیم رشد کنن و بعد که رشد کردن و قراردادشان تموم شد برن تو بقیه تیم های پولدار.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها