پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۵
۱ |
۱

جلالی: چیزی در لیست برایم غیرمنتظره نبود

سردار آزمون نخبه است؛ با حذف کردنش از تیم ملی ما ضرر کردیم نه او!

سردار آزمون نخبه است؛ با حذف کردنش از تیم ملی ما ضرر کردیم نه او!
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

مجید جلالی، پیشکسوت فوتبال ایران با انتقاد از روند انتخاب ملی‌پوشان گفت: چیزی در لیست برایم غیرمنتظره نبود؛ کادر فنی بازیکنان باتجربه را ترجیح می‌دهد.

مجید جلالی پیشکسوت فوتبال در این باره لیست اعلام شده تیم ملی برای حضور در جام جهانی گفت: «وقتی لیست را دیدم هیچ چیز در لیست برایم غیرمنتظره نبود. شاید مطلوب من هم نبوده ولی هیچ چیزی دور از پیش بینی وجود نداشت.»

او در همین باره ادامه داد: «یک مربی همیشه با دیدگاه خودش که سالها با آن کار کرده زندگی می‌کند. بنابر این مربیانی که به تجربه بازیکنان تکیه می‌کنند با آنها که به جوانها اعتماد می‌کنند تفاوت دیدگاه و فلسفه کاری دارند. برای من روشن بود که این کادر فنی بازیکنان باتجربه را ترجیح می‌دهد.»

جلالی در خصوص تکیه کادر فنی به تجربه بازیکنان توضیح داد: «حتی دیدید که در پست‌های کناری بازگشت به عقب کردیم؛ کسانی مثل حاج صفی، میلاد و رامین دوباره آمدند. فکر میکنم این‌ها بازی هم خواهند کرد. در هر صورت الان با چیزی مواجهیم که مربیان ما سالها انجام دادند و اگر الان از من هم سوال کنند مثلا جای این سه دروازه‌بان کسی دیگر هست که جایگزین کنیم من جواب منفی می‌دهم چون همیشه همینها را به تورنمنت‌ها بردیم و به آنها فرصت دادیم. اینکه چرا نمی‌توانیم بازیکنان جوان قابل اعتماد در پستهای مختلف داشته باشیم یک بحث عمیق است که در این مصاحبه نمی‌گنجد.»

او در پاسخ به این سوال که آیا در فوتبال ایران هیچ بازیکن جوانی نبود که شایسته حضور در جام جهانی باشد، گفت: «این سوال را اینطور مطرح می‌کنم که وقتی در کشور حدود ۳۶ هزار مدرسه فوتبال داریم و بیش از ۳ میلیون بچه در آنها تمرین می‌کنند، آیا نباید سالی ۱۰۰ خروجی مستعد داشته باشند؟ در حالی که استعداد نیروی انسانی ما همتراز ۱۰ تیم اول دنیاست. اینکه چرا این استعدادها بارور نمی‌شوند موضوع بسیار مهمی است. اگر بتوان این کار را کرد طی چهار سال فوتبال کشور متحول می‌شود. باید متمرکز شویم که چرا در فوتبال ما فضا برای شکوفایی استعدادها نیست.»

سوال بعدی از مجید جلالی این بود که آیا جام جهانی جای بازیکنان کم تجربه هست یا نه، او پاسخ داد: «در همین جام جهانی خواهید دید تیم‌های زیادی هستند که ستاره هایشان از تیم‌های زیر ۲۰ سال است. این به لحاظ یکسری علوم تمرینی است که فوتبال ما کاملا از آنها بی بهره است. موضوع این است که ما استعداد داریم اما نمی‌توانیم آنها را بسازیم. این تقصیر مربی تیم ملی نیست اما چرا بهترین بازیکنان باید بالای ۳۶ ساله باشند.»

پیشکسوت فوتبال کشورمان درباره خط خوردن برخی نفرات از تیم ملی گفت: «وقتی اشتباهی صورت می‌گیرد راحت ترین کار اخراج کردن است. مثل معلمی که توانایی کنترل دانش آموز را ندارد و او را بیرون می‌کند. در حالی که شاید آن دانش آموز بااستعدادترین نفر باشد و اخراجش مضرات زیادی برای آینده داشته باشد. همه موضوعات باید به بهترین روش مدیریت شود. نمیتوان از جوانها و نخبه‌ها به راحتی عبور کنیم.

او در واکنش به اینکه منظورش روی سردار آزمون است، تاکید کرد: «سعی کردم خیلی کلی موضوع را بگویم. سردار آزمون در فوتبال یک نخبه است. به نظرم خیلی بیشتر از اینکه سردار ضرر کرده باشد، ما ضرر کردیم. ما به لحاظ اینکه نتوانستیم خوب مدیریت کنیم و خوب تربیت کنیم، نیروهایمان را از دست می‌دهیم.»

جلالی در خصوص مسیر آماده سازی ملی پوشان هم گفت: «تیم ملی همین که دست روی دست نگذاشت به نظرم خوب عمل کرد. کادر فنی اصلا حق انتخاب نداشت که حریفان و اردوی تدارکاتی را انتخاب کند. آنها که لیگ را تعطیل کردند اشتباه کردند. از همان اشتباهاتی که وقتی راه حل پیدا نمی‌شود صورت مساله را پاک می‌کنیم. برگزاری لیگ به سود تیم ملی بود. در آن شرایط کادر فنی تیم ملی سعی کرد هرطور می‌تواند خودش را آماده کند.»

مجید جلالی در واکنش به یادآوری یک مصاحبه‌اش که قبلا گفته بود قلعه نویی از برخی مربیان خارجی بهتر است، توضیح داد: «اعتقاد قلبی من این است که ما نیروهایی در کشور داریم که اگر شرایط برایشان فراهم شود از نیروهای خارجی بهتر هستند. نظرم این است که اگر این مربی یا بازیکن در آن محیط بود می‌توانست بهتر باشد.»

او همچنین درباره حضور دنیس درگاهی در تیم ملی نظرش را اینطور مطرح کرد: «من درباره دنیس اطلاعات زیادی ندارم و بازی او را ندیده‌ام منتها حق هر ایرانی این است که اگر بهترین است جذب تیم ملی شود. از نظر فنی روی دنیس شناخت زیادی ندارم اما حدسم این است که او در مرحله گروهی جام جهانی شاید در دقایق محدود هر بازی به میدان بیاید و بعید است کادر فنی خیلی روی او حساب باز کنند.»

بیشتر بخوانید: نان مرا کسی نمی‌دهد؛ ترسی از انتقاد از تیم ملی ندارم/ آقای قلعه‌نویی اطلاعات غلط به مردم ندهید!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها