دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۱
۰ |
۰

پرسپولیس و چه تمرینی؟ دو تیم کامل که غایب هستند!

پرسپولیس و چه تمرینی؟ دو تیم کامل که غایب هستند!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تمرینات پرسپولیس با شمار زیادی بازیکن غایب از سر گرفته خواهد شد.

پس از هفته‌ها انتظار و بلاتکلیفی، پرسپولیس سرانجام از امروز دور جدید تمرینات خود را آغاز خواهد کرد. تصمیمی که گفته می‌شود بی‌ارتباط با بحث برگزاری پلی‌آف تعیین نماینده ایران در رقابت‌های آسیایی نیست.

 در حالی که هنوز هیچ اعلام رسمی از سوی سازمان لیگ درباره برگزاری این مسابقات صورت نگرفته، مدیران پرسپولیس ترجیح داده‌اند زمان را از دست ندهند و فرآیند آماده‌سازی تیم را زودتر آغاز کنند تا در صورت نهایی شدن این سناریو، از لحاظ بدنی و فنی در شرایط مطلوب‌تری قرار داشته باشند.

با این حال، اولین تمرین سرخ‌پوشان بیش از آنکه شبیه آغاز یک اردوی کامل باشد، به تمرینی با ترکیبی ناقص شباهت خواهد داشت. بخش بزرگی از نفرات اصلی تیم در اردوهای ملی حضور دارند و تعدادی دیگر نیز به دلایل مختلف در اختیار باشگاه نیستند.

 پنج بازیکن پرسپولیس در اردوی تیم ملی ایران حضور دارند و دو بازیکن دیگر نیز همراه تیم امید هستند. همچنین یک بازیکن در اردوی تیم جوانان شرکت کرده و دو ملی‌پوش ازبکستانی سرخ‌ها نیز در برنامه‌های تیم ملی کشورشان حضور دارند.

علاوه بر این، چند بازیکن خارجی هنوز به تهران بازنگشته‌اند، سروش رفیعی در خارج از کشور به سر می‌برد و یعقوب براجعه نیز به دلیل مصدومیت قادر به تمرین نیست.

 نکته مهم‌تر اما غیبت کامل کادر فنی خارجی پرسپولیس است. اوسمار ویه‌را به همراه دستیاران برزیلی و اسپانیایی خود هنوز به ایران نیامده‌اند و شروع تمرینات بدون حضور آن‌ها انجام خواهد شد.

به این ترتیب پرسپولیس در شرایطی آماده‌سازی خود را آغاز می‌کند که تعداد غایبانش به بیش از ۲۰ نفر می‌رسد؛ اتفاقی که کار تشکیل یک تیم کامل برای تمرینات را دشوار کرده و می‌تواند برنامه‌های آماده‌سازی سرخ‌ها را تحت تأثیر قرار دهد.از همین رو پرسپولیس احتمالا دست به دامن بازیکنان جوان و آکادمی خود خواهد شد تا تمرینات با حضور بازیکنان بیشتری برگزار شود.

حالا همه چیز به تصمیم نهایی مسئولان فوتبال ایران درباره سهمیه آسیایی گره خورده است؛ تصمیمی که مشخص خواهد کرد آیا این تمرینات برای یک پلی‌آف سرنوشت‌ساز است یا صرفاً آغاز زودهنگام آماده‌سازی فصل جدید.

این لیست غایبان پرسپولیس است:

  1. پیام نیازمند، تیم ملی ایران 
  2. میلاد محمدی، تیم ملی ایران
  3. حسین کنعانی، تیم ملی ایران
  4. امیرحسین محمودی، تیم ملی ایران
  5. علی علیپور، تیم ملی ایران
  6. سهیل صحرایی، تیم امید
  7. محمدحسین صادقی، تیم امید
  8. تیوی بیفوما، حضور در خارج کشور
  9. دنیل گرا، حضور در خارج کشور
  10. مارکو باکیچ، حضور در خارج کشور
  11. اوستون اورونوف، تیم ملی ازبکستان
  12. ایگور سرگیف، تیم ملی ازبکستان
  13. سروش رفیعی، حضور در خارج کشور
  14. یعقوب براجعه، مصدومیت
  15. امیرمحمد قزوینه تیم ملی امید
  16. اوسمار ویه‌را، حضور در خارج کشور
  17. رافائل تولدو، حضور در خارج کشور
  18. امیلیو الوارز، حضور در خارج کشور
  19. پپه لوسادا، حضور در خارج کشور
  20. اوندل سیلوا، حضور در خارج کشور
  21. جولیانو، حضور در خارج کشور

بیشتر بخوانید: بازگشت پرسپولیس به آسیا از ورزشگاه آزادی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها