دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۰
۱ |
۰

اتفاق جالب در مسیر آسیایی شدن پرسپولیس؛ رقبا ماجرا را جدی نگرفتند!

اتفاق جالب در مسیر آسیایی شدن پرسپولیس؛ رقبا ماجرا را جدی نگرفتند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

برخلاف پرسپولیس، چادرملو و گل گهر فعلا برنامه ای برای شروع تمرینات ندارند.

در شرایطی که هنوز تکلیف سهمیه لیگ قهرمانان ۲ آسیا به طور قطعی مشخص نشده، به نظر می‌رسد پرسپولیس تنها باشگاهی است که احتمال برگزاری تورنمنت سه‌جانبه را جدی گرفته و برنامه‌های خود را بر اساس آن پیش می‌برد.

فدراسیون فوتبال اعلام کرده در صورتی که نتیجه پرونده دیدار چادرملو و گل‌گهر در کمیته استیناف تغییر کند، برای تعیین نماینده ایران در لیگ قهرمانان ۲ آسیا یک تورنمنت سه‌جانبه میان پرسپولیس، گل‌گهر و چادرملو برگزار خواهد شد. مسابقاتی که به دلیل فشردگی تقویم فوتبال ایران احتمالاً در روزهای ۵ و ۹ تیر برگزار می‌شود؛ زمانی که تقریبا همزمان با حضور تیم ملی در جام جهانی خواهد بود.

با این حال برخلاف پرسپولیس، دو رقیب دیگر فعلاً نشانه‌ای از آمادگی برای حضور در این رقابت احتمالی بروز نداده‌اند. در سیرجان خوش‌بینی زیادی نسبت به رأی کمیته استیناف وجود دارد و مدیران گل‌گهر معتقدند حکم سه بر صفر به سود این تیم تأیید خواهد شد. در چنین شرایطی آنها خود را نماینده ایران در آسیا می‌دانند و دلیلی برای آماده‌سازی تیم جهت حضور در تورنمنت نمی‌بینند.

در سوی مقابل، چادرملو نیز فعلاً برنامه‌ای برای آغاز تمرینات ندارد. باشگاه یزدی ترجیح داده اعتراض خود را از مسیر رسانه‌ها و پیگیری‌های حقوقی دنبال کند و فعلاً خبری از استارت رسمی آماده‌سازی این تیم نیست.

همین موضوع باعث شده پرسپولیس در حال حاضر تنها تیمی باشد که احتمال برگزاری این رقابت را جدی گرفته و برای هر سناریویی آماده می‌شود. حالا باید دید در روزهای آینده شرایط تغییر خواهد کرد یا اینکه سرخپوشان تنها تیمی خواهند بود که با آمادگی کامل به استقبال تورنمنتی می‌روند که شاید اصلاً برگزار نشود.

بیشتر بخوانید: تکذیب مهدی تارتار: از پرسپولیس پیشنهادی نداشتم/ اوسمار برگرد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها