باشگاه استقلال در اولین فصل ورود به تیمداری در رشته هندبال توانست به قهرمانی لیگ برتر دست پیدا کند. این قهرمانی در فاصله یک هفته مانده به پایان سی و هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر هندبال و با توجه به نتایج رقم خورده در هفته بیست و یکم، به دست آمد و شاگردان حمید صادقشاهنشین بر سکوی قهرمانی ایستادند.
در همین راستا، یکشنبه ۱۷ خردادماه جشن قهرمانی تیم هندبال استقلال کازرون با حضور مردم این شهر، خانوادهها، هواداران استقلال، کادر فنی و بازیکنان برگزار شد.
علی تاجرنیا رئیس هیئتمدیره باشگاه استقلال، رئیس فدراسیون هندبال، مسئولان ورزش استان فارس و مدیران ارشد شهرستان کازرون از میهمانان ویژه این مراسم بودند.
با دعوت مجری مراسم، علی تاجرنیا روی صحنه حاضر شد و جام قهرمانی تیم هندبال استقلال کازرون را به این تیم اهدا کرد. او همچین در سخنرانی خود، ضمن تبریک این قهرمانی، درباره روند شکلگیری تیم، اتفاقات فصل، برنامههای آینده و برخی چالشهای پیش روی باشگاه صحبت کرد.
همچنین فرمانداری شهرستان کازرون از دکتر علی تاجرنیا، دکتر علیرضا پاکدل و حمید صادق شاهنشین با اهدای لوح تقدیر و گل تجلیل کرد.
بیشتر بخوانید: پیام ملیپوش استقلال به سهراب بختیاریزاده از آمریکا +عکس

