جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۹
۲۶ |
۲

۲۰ سال قبل در چنین روزی (۲۱ خرداد ۱۳۸۵)

تونل زمان| درگیری در اردوی تیم ملی/ علی دایی: ملی‌پوشان به چشمانم نگاه می‌کردند ولی به من پاس نمی‌دادند!

تیم ملی ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در ۲۱ خرداد سال ۱۳۸۵ اتفاقی رخ داد که برای علی دایی و البته فوتبال ما فوق‌العاده گران تمام شد.

جام جهانی ۲۰۰۶ در حالی برای ما آغاز شد که اختلافات میان محمد دادکان، رئیس وقت فدراسیون فوتبال و محمد علی‌آبادی، ریاست وقت سازمان تربیت بدنی کاملا علنی شده بود. اختلافاتی که به درون تیم نیز سرایت کرده و موجب چندپاره شدن بازیکنان شده بود.

ایران در حالی به آلمان رسید که برانکو ایوانکوویچ، سرمربی وقت تیم ملی کشورمان با صراحت اعتراف کرده بود تا قبل از فرود هواپیما در فرودگاه فرانکفورت باورش نمی‌شد سرمربی ایران در جام جهانی خواهد بود چون بسیاری از مدیران وقت سازمان تربیت بدنی تمایلی به ادامه همکاری با او نداشتند و تقریبا همه بازیکنان می‌دانستند برانکو و البته علی دایی بعد از آلمان ۲۰۰۶ دیگر در تیم ملی ایران نخواهند بود.

در چنین وضعیتی ملی‌پوشان کشورمان روز ۲۱ خرداد ۱۳۸۵ اولین بازی خود در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان را برگزار کرده و به مصاف مکزیک رفتند. دیداری که انصافا همه تیم خوب عمل نکردند و نباید صرفا علی دایی یا ابراهیم میرزاپور و برانکو را عامل ناکامی دانست اما به هر حال بازی با برتری ۳ بر ۱ مکزیکی‌ها تمام شد و یحیی گل‌محمدی تک‌گل ما را زد اما ماجراهای اصلی تازه بعد از پایان مسابقه شروع شد!

اختلافات پنهان در تیم ملی بلافاصله بعد از پایان این بازی مانند آتشفشان فوران کرد و درگیری میان بازیکنان جنبه علنی به خود گرفت. کار تا جایی بالا رفت که برانکو مدعی شد علی دایی به خاطر مصدومیت نتوانست کیفیت خوبی ارائه کند و به همین دلیل نمی‌تواند در بازی دوم تیم ملی برابر پرتغال حاضر باشد! برانکو در مسابقه با پرتغال به دایی بازی نداد ولی شهریار هرگز مصدومیت خود را تایید نکرد و به نظر می‌رسد بابت آن اتفاق از سرمربی وقت تیم ملی به شدت دلخور شد.

دایی بعدتر پیرامون مسابقه با مکزیک دست به یک افشاگری تاریخی زد و گفت: در جام جهانی ۲۰۰۶ هنگامی که با مکزیک و آنگولا بازی می‌کردیم، به‌ویژه در زمان تقابل با مکزیکی‌ها، چند بازیکن تیم ملی علنا داخل چشمانم نگاه می‌کردند ولی به من پاس نمی‌دادند! تعمدا به من پاس نمی‌دادند تا در موقعیت گل قرار نگیرم!

بیشتر بخوانید: علی دایی گزینه سرمربیگری هرتا برلین شد/ قهرمان جام جهانی و مربی بایرن مونیخ، دستیاران دایی در آلمان

علی دایی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱۴
  • Mhd IR ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
    باید اعتراف کرد که دایی خیلی خودخواه بوده.اینکه توقع داشته باشی که همه پاس ها به تو ختم بشه و همه گل ها رو خودت بزنی،اگر خودخواهی نیست پس چیه؟؟؟
  • رام IR ۰۸:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
    واقعا دایی خاین بود وطن فروش مرگ برتو
  • ایران من IR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
    سردستشون علی کریمی بود که ب سزای اعمالش رسیدعلی اقاشهریارچوب خدامیگن صدانداره اینه دایی راباچندتاپاس ندادن نمیشه خراب کردزنده بادعلی دایی
  • رضا IR ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
    چون وقت خداحافظیت بود و با تمام وجود مقاومت می کردی. ده متر رو بدون مشکل نمی تونستی بدوی از اضافه وزن
  • حاج قاسم IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
    😄 یاد تعریف تمجیدهای الان از علی دایی می افتم 96 یکی میگه سلطان ، یکی میگه شهریار فقط هم بخاطر فاز مخالفش چقدر حقی
  • محمد IR ۱۳:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
    بابا آقای دایی ول کنید این شده مثل سریال تکراری حالا یا خوب یا بد گذشته دیگه
  • سعید IR ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
    واقعیت علی دایی همینه همیشه منفور بوده
    • علی‌‌روشنا IR ۲۰:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۴
      بر کدام مبنا وآمار میگی علی دائی مورد تنفر بوده؟
    • ایران IR ۰۰:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۹
      اینی که گفتی جوک سال بود دیگه بابا یکم فکر کنید بعدا کامنت بزارید
  • عبداله IR ۱۸:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
    علی دایی یه قهرمان استوره ای ایران هست که کل دنیا بهش احترام میزارن
  • محمد مراد IR ۲۲:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۲
    خدا ازتات نگذرد ول کنید به فکر مردم ایران باشید که دست آمریکا نیفتیم
  • حمیدع IR ۱۶:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۴
    سر چه چیزایی بحث میکنندپاس ندادن نمیدونم این خوبه اون بده فکر نون باش که خربزه آب است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها