شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۷
۰ |
۰

افتتاحیه جام جهانی در لس‌آنجلس؛ کدام ستاره‌ها در استادیوم سوفی بودند؟/ پیام ویژه دونالد ترامپ برای آمریکا +تصاویر

افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

افتتاحیه جام جهانی در لس‌آنجلس با بازی تیم آمریکا و پاراگوئه و حضور تعداد زیادی از ستاره‌های سینما و موسیقی در استادیوم سوفی برگزار شد.

در شبی که نگاه دنیای فوتبال به ورزشگاه مدرن سوفی در لس‌آنجلس دوخته شده بود، رقابت‌های جام جهانی در آمریکا با یک افتتاحیه پرزرق‌وبرق آغاز شد؛ شبی که هم فوتبال داشت، هم موسیقی و هم جمعی از مشهورترین چهره‌های سینما و ورزش جهان.

در دیدار افتتاحیه بخش آمریکایی تورنمنت، تیم ملی آمریکا مقابل پاراگوئه قرار گرفت و در نهایت با پیروزی قاطع ۴–۱ زمین را ترک کرد؛ نتیجه‌ای که یکی از بهترین شروع‌های تاریخ میزبان در این رقابت‌ها لقب گرفت.

اما آنچه این شب را فراتر از یک مسابقه معمولی کرد، حضور چهره‌های سرشناس در سکوهای VIP و جایگاه ویژه ورزشگاه بود؛ تا جایی که فضای سوفی بیش از آنکه یک استادیوم فوتبال باشد، به فرش قرمز هالیوودی شباهت داشت.

استادیوم سوفی

هالیوود در دل جام جهانی

در میان حاضران، چهره‌های بزرگ سینما و سرگرمی به چشم می‌خوردند.

تام کروز در کنار لئوناردو دی‌کاپریو در سکوها دیده شد؛ حضوری که توجه عکاسان و دوربین‌ها را به خود جلب کرد. دیوید بکام، ستاره سابق فوتبال انگلیس، نیز تنها چند ساعت پس از دریافت ستاره‌اش در پیاده‌روی مشاهیر هالیوود، در ورزشگاه حضور یافت و طبق گزارش‌ها در کنار تام کروز نشسته بود.

از دیگر چهره‌های مطرح می‌توان به پاریس هیلتون، بیل گیتس، هال بری، اوون ویلسون، راب لاو و جورج لوکاس اشاره کرد. همچنین گزارش‌هایی از حضور برد پیت و آنا تیلورجوی نیز منتشر شد که جمع ستارگان هالیوود را کامل‌تر کرده بود. در میان چهره‌های ورزشی نیز اسطوره بسکتبال کریم عبدالجبار برای حمایت از تیم آمریکا در ورزشگاه حضور داشت.

دونالد ترامپ در ورزشگاه حضور نداشت، اما مارکو روبیو، وزیر خارجه او، از نزدیک بازی را تماشا کرد.

دیوید و ویکتوریا بکام، تام کروز

مارکو روبیو و جانی اینفانتینو

پاریس هیلتون

اجراهای موسیقی و افتتاحیه پرهیجان

پیش از شروع مسابقه، مراسم افتتاحیه با یک شو بزرگ موسیقایی همراه شد. ورزشگاه با پیام «Welcome to the USA» رسماً آغاز رقابت‌ها را اعلام کرد و سپس نمایش تصویری از نماد هالیوود روی اسکوربورد عظیم ورزشگاه پخش شد.

در بخش موسیقی، هنرمندانی از ژانرهای مختلف روی صحنه رفتند؛ از جمله فیوچر، تایلا، آنیتا و ستاره کی‌پاپ لیسا. همچنین کیتی پری یکی از اجراهای اصلی مراسم را بر عهده داشت و فضای ورزشگاه را به یک جشن کامل تبدیل کرد.

طراحی صحنه با الهام از هنر خیابانی لس‌آنجلس انجام شده بود و نورپردازی‌ها، رقص‌ها و لباس‌ها حال‌وهوایی کاملاً شهری و مدرن به افتتاحیه داده بودند. از سقف ورزشگاه نیز حروف طلایی «FIFA» آویزان شده بود که جلوه‌ای ویژه به فضای مراسم بخشیده بود.

کیتی پری

حاشیه‌ها و فضای رسانه‌ای

این شب تنها به فوتبال و موسیقی محدود نبود. حضور چهره‌ها در جایگاه‌های ویژه باعث شد ارزش بلیت‌ها به شکل چشمگیری افزایش پیدا کند؛ گزارش‌ها نشان می‌دهد برخی بلیت‌ها تا بیش از ۱۰۰۰ دلار هم معامله شدند، رقمی که تقاضای بی‌سابقه برای این بازی را نشان می‌داد.

در حاشیه مراسم نیز تماس تلفنی دونالد ترامپ با تیم ملی آمریکا پیش از بازی خبرساز شد. او در پیام خود برای تیم آرزوی موفقیت کرده و گفته بود: «فکر می‌کنم شانس خوبی برای قهرمانی دارید.»

بیشتر بخوانید: آمریکا ۴ - پاراگوئه ۱/ شروعی ماندگار در لس‌آنجلس؛ آمریکا با پوچ حسابی آماده است

افتتاحیه جام جهانی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها