دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۶
۰ |
۰

گروه F جام جهانی ۲۰۲۶

هلند ۲ - ژاپن ۲/ ضدحال به نارنجی‌ها؛ یک سامورایی دقیقه آخر ضربه کاری را زد

هلند - ژاپن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در دیداری مهم از مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶، تیم‌های ملی هلند و ژاپن به تساوی ۲-۲ رسیدند.

استادیوم دالاس در تگزاس آمریکا میزبان یکی از حساس‌ترین دیدارهای دور اول مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ بود، دیداری بین هلند و ژاپن از گروه F که با تساوی ۲-۲ به پایان رسید.

قدرت نزدیک دو تیم بازی را تبدیل به نبردی پایاپای و کم‌موقعیت کرده بود؛ تنها هلند تا حدودی مالکیت توپ را بیشتر در اختیار داشت. فرصت‌های خوب هلند با درخشش زیون سوزوکی به جایی نرسید و ژاپن هم در آخرین دقایق موقعیت‌هایی داشت که موفقیت‌آمیز نبودند.

نیمه دوم به شکلی دیگر پیگیری شد، چرا که هلند خیلی زود به گل رسید؛ ارسال رایان خراونبرخ با ضربه سر ویرجیل فان‌دایک در دقیقه ۵۱ گلی تمام لیورپولی را برای نارنجی‌ها به ارمغان آورد. سامورایی‌ها خیلی زود با شوت کیتو ناکامورا تلافی کردند و در دقیقه ۵۷ بازی مساوی شد.

شادی گل ویرجیل فان دایک در دیدار هلند - ژاپن

هنرنمایی کریسنسیو سامرویل در دقیقه ۶۴ و شوت پای چپ او، بار دیگر هلند را جلو انداخت. تیم رونالد کومان پس از برتری باز هم کنترل جریان بازی را در دست داشت و به ژاپن اجازه موقعیت‌سازی نمی‌داد، اما در دقیقه ۸۹ کوکی اوگاوا یار تعویضی زهر خودش را ریخت و با ضربه سر بازی را مساوی کرد.

سوئد و تونس دیگر رقبای این دو تیم در گروه F جام جهانی ۲۰۲۶ هستند.

گل کوکی اوگاوا در دیدار هلند - ژاپن

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها